Tenis

Porsche i-a luat mașina! Emma Răducanu are o avere de 12 milioane de euro, dar conduce o Dacia second-hand!

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 13 octombrie 2024

Emma Răducanu (21 de ani, locul 57 WTA) a fost surprinsă de jurnaliștii englezi la volanul unei mașini Dacia Sandero, asta în condițiile în care jucătoarea de tenis conducea un Porsche cu puțin timp în urmă.

Emma Răducanu, care a fost campioană la US Open în 2021, conducea o mașină Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet în valoare de 180.000 de euro, primită din partea sponsorului ei, până când autovehiculul i-a fost luat de producătorul german. Jucătoarea de tenis primise mașina pentru a promova imaginea firmei, dar i-a fost cerut să îl înapoieze.

Din cauza problemelor medicale, româno-canadianca a abandonat meciul împotriva Dariei Kasatkina, jucat la Seul. Tot din cauza accidentărilor a anunțat că nu va putea juca la Ningbo Open (China).

Emma Răducanu, surprinsă la volanul unei Dacia Sandero

Chiar dacă a câștigat deja peste 12 milioane de euro din tenis și își permite în orice moment să își achiziționeze un bolid de lux, Emma Răducanu a fost fotografiată de jurnaliștii din Albion la volanul unei Dacia Sandero, conform The Sun.

Emma a achiziționat modelul Sandero la mâna a doua în schimbul sumei de 6.000 de euro. Aceasta a spus că vehiculul are o însemnătate specială pentru ea, ținând cont de originile ei românești. A mai spus că a fost prima ei mașină și nu vrea să renunțe la ea.

„Tatăl meu este român, iar Dacia a fost prima sa mașină, așa că, da, am o Dacia Sandero albă. A fost amuzant, am luat carnetul cu trei zile înainte de pandemie, știam că urmează carantina, așa că trebuia să cumpăr o mașină cât mai repede. Am cumpărat-o la mâna a doua pentru 5.000 de lire. Am grijă de ea, nu o să o vând niciodată”, spusese Emma Răducanu în trecut, conform sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.