Handbal

Cum s-a terminat derby-ul Dinamo - Steaua » Ambele tabere exultă: „Cum e mai frumos!!!” + „Bravo, băieți! Așa vă vrem mereu!”

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 13 octombrie 2024

În etapa cu numărul 7 din Liga Națională, CS Dinamo a primit vizita celor de la Steaua. „Dulăii” au învins marea rivală cu 35-32, la trei zile de când pierdeau în Liga Campionilor.

Dinamo a câștigat derby-ul cu Steaua, din etapa cu numărul 7 a campionatului din România.

Dinamo, victorie în derby-ul cu Steaua la handbal masculin, dar toată lumea a fost mulțumită la final

Scorul în prima repriză a fost 21-16 pentru echipa din „Ștefan cel Mare”. Repriza secundă a fost câștigată de Steaua cu 16-14, însă nu a de fost de ajuns pentru ca roș-albaștrii să câștige partida.

La finalul meciului, Dinamo a postat pe pagina oficială de Facebook mesajul „HANDBAL. Cum e mai frumos!!!”

Un meci mare făcut de băieții noștri pe terenul rivalei Dinamo. 58 de minute am fost egalii adversarilor, pe final banca mai lungă a celor de la Dinamo făcând diferența. Dar am regăsit spiritul de luptă, ambiția de a arăta că Steaua e un nume mare în handbalul românesc. Bravo, băieți! Așa vă vrem mereu! Au marcat pentru Steaua: Tărîță 7 goluri, Davidovic 6, Irimia 5, Burlacu 4, Neagu 4, Bizău 4, Ghionea 1, Constantina 1

- Postare pe Facebook a celor de la Steaua București

Dinamo a jucat acest derby la doar trei zile distanță de meciul din Liga Campionilor cu Veszprem, pierdut cu 24-36. Peste 4 zile, „dulăii” au din nou meci în Champions League, împotriva celor de la PSG.

Dinamo este neînvinsă în acest sezon, în cele 7 meciuri disputate până acum a obținut doar victorii și conduce clasamentul fără probleme, în timp ce Steaua este pe poziția 9 cu doar două meciuri câștigate și cu șase pierdute.

Clasamentul în Liga Națională

Clasamentul în Liga Națională/ Foto: Captură Flashscore
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.