Nationala

Fostul internațional a răbufnit: „Dacă îl cheamă Hagi, trebuie să și joace?”

+34 Foto
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 13 octombrie 2024

Fostul internațional Dănuț Lupu (57 de ani) e contrariat de faptul că Ianis Hagi a fost convocat la națională și a jucat în meciul cu Cipru, scor 3-0.

Jucătorul lui Rangers a fost convocat fără să joace la prima echipa a clubului scoțian în acest sezon. El a fost reprimit în lotul lui Rangers chiar înainte să vină în România pentru a se alătura lotului lui Mircea Lucescu.

În meciul cu naționala Ciprului, Ianis Hagi a intrat în minutul 72, în locul lui Dennis Man. Jucătorul lui Rangers a prins minute în toate cele 11 partide ale României din 2024, la fel ca Stanciu, Drăgușin și Man.

Dănuț Lupu, fostul elev al lui Mircea Lucescu: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace? Trebuie și convocat?”

„Mie îmi place și nu-mi place toată chestia asta cu Ianis… Toată lumea vrea să-l ajutăm, dar important este să se ajute și el. Eu spun să vorbim despre Ianis în momentul în care o să joace. Momentan nu joacă.

Toți vrem să-l ajutăm, dar pe altă parte mai sunt și alții care trebuie ajutați. De ce doar pe el să-l ajutăm? Mitriță, Bîrligea… Poate și Mitriță merita și avea nevoie să fie ajutat. Pe Ianis îl bagă meci de meci, pe Mitriță nu l-a băgat…

Nimeni n-a vorbit de Rațiu și de Drăgușin cât vorbim de Ianis. De ce? Pentru că-l cheamă Hagi! Și pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace? Trebuie și convocat?

Eu îmi doresc ca acest copil să joace, să vorbească prin joc și să nu mai fie nevoie să-l ajutăm. Că nu are nici saci, n-are nici ghiozdan în spate ca să-l ajutăm”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

14 meciuria jucat Dănuț Lupu pentru naționala României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.