Liga 2

Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”

Adrian Mititelu, Juan Bauza și Adrian Mititelu Jr.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 13 octombrie 2024

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, l-a vizitat pe Juan Bauza (28 de ani) în Emiratele Arabe Unite. Mijlocașul ofensiv care aparține de echipa olteană a fost împrumutat la Baniyas.

Bauza a plecat de la FCU Craiova în Emirate, după retrogradarea echipei oltene în Liga 2. El e împrumutat, dar Baniyas are opțiune de transfer definitiv.

De când a semnat cu noua echipă, Bauza a jucat 5 meciuri, a marcat 3 goluri și a dat un assist în toate competițiile.

Adrian Mititelu s-a întâlnit cu Bauza în Emirate

FOTO: Facebook @Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a plecat în Emiratele Arabe Unite alături de fiul lui, Adrian Mititelu Jr., și s-a întâlnit acolo cu Juan Bauza. Apoi a postat o fotografie cu jucătorul, alături de descrierea „Cu Pepe Bauza”.

Și Bauza a postat o fotografie alături de Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr, alături de mesajul „Respect”.

Eu sunt foarte apropiat de el sufleteşte. Când era Bauza în teren, eu eram cel mai fericit, chiar dacă nu câştigam. Modul lui de a atinge balonul, modul de a controla mingea, pasele lui îmi produceau o bucurie greu de înţeles pentru unii. A dat un ştaif echipei noastre.

Sunt convins că va face carieră mare în Golf şi că va fi cumpărat de club. S-a creat o imagine proastă asupra lui, de asta nu l-au cumpărat de acum.  Că n-ar fi serios, că nu s-ar pregăti. Nu e adevărat. Pepe Bauza este un superprofesionist şi un băiat foarte serios

- Adrian Mititelu, despre Juan Bauza

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.