Stranieri

Scoțienii l-au văzut 18 minute pe Ianis Hagi în Cipru - România și au reacționat: „S-a putut vedea”

Ianis Hagi, jucând pentru România / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 14 octombrie 2024

Jurnaliștii scoțieni l-au văzut pe Ianis Hagi (25 de ani) în meciul Cipru - România, scor 0-3, și consideră ca acesta are valoarea necesară pentru a se impune în echipa de start a lui Rangers.

După ce și-a rezolvat problemele contractuale, Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă și a fost aruncat în luptă de antrenorul Philippe Clement în meciul cu St. Johnstone, câștigat de Rangers cu scorul de 2-0. Ianis a intrat pe teren la pauză, când scorul era 1-0, și a avut impact imediat. A pasat decisiv la golul de 2-0, apoi a fost eliminat pentru o intrare extrem de dură.

Imediat, fotbalistul a fost convocat de Mircea Lucescu pentru dubla cu Cipru și Lituania. A început pe banca de rezerve meciul de la Larnaca și a intrat pe teren în minutul 72, când „tricolorii” conduceau deja cu 3-0.

Jurnaliștii scoțieni consideră că Ianis a intrat foarte bine și sunt convinși că în cele 18 minute în care a jucat i-au atras atenția lui Clement. Spun că românul are șanse importante să se impună ca titular în echipa lui Rangers.

Reacția jurnaliștilor scoțieni, după ce Ianis Hagi a jucat în Cipru - România: „S-a putut vedea impactul său asupra jocului”

„Chiar dacă a fost pe teren doar 18 minute, s-a putut vedea impactul său asupra jocului şi evoluţia lui cu siguranţă că i-a crescut şansele de a prinde un loc de titular la Rangers, sub comanda lui Clement.

Tom Lawrence şi Nedim Bajrami au fost cei care au ocupat rolul lui Ianis, dar s-ar putea să fie înlocuiţi de internaţionalul român în cazul în care forma acestuia va continua să crească”, au scris cei de la ibroxnews.com.

Clasamentul grupei României din Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.