Altele

A primit o suspendare de 40 de meciuri și și-a deschis cont pe o platformă pentru adulți! A luat 2.000 de euro în 24 de ore: „Am scăpat de rușinea de a-mi arăta corpul”

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 14 octombrie 2024

Cindy Nahuelcoy (34 de ani), fostă arbitră asistent FIFA, a primit o suspendare de 40 de meciuri din partea Asociației Naționale Chiliene de Fotbal Profesionist și a luat o decizie surprinzătoare: și-a deschis cont pe o platformă pentru adulți.

Anul trecut, Cindy Naheulcoy a fost suspendată 40 de meciuri, în urma acuzațiilor pe care le-a făcut în spațiul public la adresa lui Julio Bascunan, un membru important al Comisiei de Arbitri din Chile. L-a acuzat pe acesta că o favorizează la delegări pe colega sa Leslie Vasquez, cu care ar avea o „relație sentimentală”. După ce a contestat decizia, suspendarea i-a fost redusă la 30 de partide.

Weekend-ul trecut, femeia și-a deschis un cont pe Onfayer, o platformă pentru adulți cu conținut contra cost. În prima zi, a adunat nu mai puțin de 100 de urmăritori. Abanamentul costă 19.000 de pesos, echivalentul a 20 de euro. În primele 24 de ore, a câștigat 2.000 de euro.

Aceasta a spus că se gândea să recurgă la asta încă de când era arbitru, dar a ezitat din cauza profesiei pe care o practica. Nu știe dacă va mai reveni în arbitraj.

Cindy Naheulcoy: „Acea parte din mine, cea senzuală, am reprimat-o când eram arbitru”

„Când ANFP m-a pedepsit anul trecut, mulți urmăritori mi-au spus să îmi deschid cont pe o platformă pentru adulți. Mi s-a părut o nebunie, pentru că, fiind arbitru, era imposibil. Știm cu toții că este un mediu supermacho și că nu va fi bine văzut acest lucru.

După ce am fost suspendată, m-am gândit la asta și m-am hotărât. Acum nu am pe nimeni căruia trebuie să-i explic ce fac. Dacă viața îți dă lămâi, fă limonadă. Nu făcusem în viața mea o ședință foto, nu am făcut niciodată fotografii sexy. Acea parte din mine, cea senzuală, am reprimat-o când eram arbitru.

Adevărul este că nu am o limită. Este ceva ce voi dezvolta zi de zi. Dacă am chef să pozez nud, o voi face. Simt că am scăpat deja de rușinea de a-mi arăta corpul”, a spus Cindy Nahuelcoy, conform Libertatea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.