Tenis

Nu a mai jucat, dar a urcat în clasamentul WTA: ce loc ocupă acum Simona Halep + De ce se află acum la Dubai

Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  luni, 14 octombrie 2024

Simona Halep, 33 de ani, a urcat două poziții în clasamentul WTA, până pe locul 876.

Simona Halep nu a mai jucat în ultima săptămână, după eliminarea din turul 2 la Hong Kong, dar a beneficiat de coborârea unor adversare din circuit, astfel că a urcat două poziții, până pe locul 876 mondial.

Nu a mai jucat, dar Simona Halep a urcat în clasamentul WTA până pe locul 876 în lume

Dubla câștigătoare de Grand Slam are o zestre de 26 de puncte, 15 dintre ele cucerite la Hong Kong, unde a obținut prima ei victorie din ultimele 26 de luni.

Fără ritm de joc, având în vedere că o suspendare pentru dopaj, respectiv problemele medicale au ținut-o departe de teren în ultimii 2 ani, Simona Halep nu a putut lega victorii în acest sezon.

Ea se pregătește intens pentru participarea la următorul turneu. În această dimineață, a publicat o serie de clipuri în care își exersează loviturile pe terenurile unei academii de tenis din Dubai.

Ion Țiriac: „Îți trebuie cel puțin 50 de meciuri, cu calificări, cu tot, ca să recapeți forma”

Ion Țiriac, fost tenisman și ex-președinte al Federației Române de Tenis, consideră că Simona are nevoie de câteva zeci de meciuri pentru a se apropia de nivelul de altădată.

„După părerea mea, îți trebuie cel puțin 50 de meciuri, cu calificări, cu tot, ca să recapeți forma. Simona, dacă asta își dorește, asta să facă”, a afirmat de curând omul de afaceri.

Simona Halep: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

După eliminarea de la Hong Kong, 2-6, 1-6 cu Anna Blinkova, Simona Halep a oferit o primă reacție pe contul personal de Instagram.

„Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Hong Kong, mulțumesc pentru primirea călduroasă!”, a scris ea, semn că înfrângerea nu a demoralizat-o prea tare.

Simona Halep va participa la Transylvania Open

O certitudine o reprezintă participarea Simonei Halep la turneul clujean Transylvania Open, programat în februarie 2025.

Simona și-a confirmat de curând prezența: „Salutare, dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.