Liga 1

Provocare pentru Dan Șucu » Evenimentul pregătit de Rapid: „Plătește cineva pentru transferurile greșite din această vară?”

Dan Șucu

Articol de Romeo Ene  —  luni, 14 octombrie 2024

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, este pregătit să răspundă întrebărilor suporterilor giuleșteni. Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare o acțiune inedită prin care conducătorul va dialoga cu fanii.

Concret, este vorba despre o sesiune de Q&A (Întrebări și răspunsuri). Rapidiștii își vor putea spune nelămuririle pe pagina de Facebook a clubului până marți la ora 12:00. Câteva dintre întrebări vor fi selectate, iar Șucu le va oferi un răspuns.

Sesiune de întrebări și răspunsuri pentru Dan Șucu

Dăm startul unui nou sezon de Q&A, iar primul invitat este domnul Dan Șucu!
Adresează-i o întrebare acționarului majoritar al Rapidului, în secțiunea de comentarii, până mâine la ora 12, iar domnul Șucu va încerca să răspundă la cât mai multe dintre acestea.

- comunicat FC Rapid 1923

Sesiune de întrebări și răspunsuri pentru Dan Șucu, foto: Facebook FC Rapid 1923

Rapid traversează o perioadă delicată în acest sezon. Trupa antrenată de Marius Șumudică (53 de ani) este doar pe locul 12, cu 13 puncte acumulate după 12 partide. Deși l-a schimbat pe Neil Lennon (53 de ani) după 6 etape, situația din punct de vedere sportiv nu s-a îmbunătățit în mod semnificativ până în acest moment.

Deși postarea prin care se anunță sesiunea de Q&A pentru Dan Șucu a fost creată în urmă cu câteva minute, suporterii giuleșteni i-au adresat deja peste 100 de întrebări acționarului majoritar.

Vrem să știm dacă s-a făcut vreun demers oficial din partea clubului pentru a putea mări capacitatea Tribunei a II-a, ținând cont că indiferent de rezultate, biletele sunt sold out”, este comentariul lăsat de un fan rapidist.

De ce avem cele mai scumpe abonamente din Liga 1? De ce nu putem avea un abonament pentru tot sezonul și nu separat - campionat regulat/playoff-playout?”, este nemulțumirea unui alt fan.

„Plătește cineva pentru transferurile greșite din această vară? Rapid a cheltuit mulți bani, iar mulți dintre jucătorii din această vară s-au dovedit a fi material slab pentru performanță”, și-a strigat nemulțumirea un alt suporter.

Pentru Rapid urmează duelul de pe teren propriu cu Farul Constanța, programat luni, 21 octombrie, de la 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.