Campionate

Fotbalistul din Superliga, gol senzațional în Liga Națiunilor!

Isnik Alimi (dreapta), foto: Instagram @ffmacedonia

Articol de Romeo Ene  —  luni, 14 octombrie 2024

Un fotbalist din Superliga a marcat un gol extrem de important pentru naționala lui în Liga Națiunilor. Este vorba despre Isnik Alimi (30 de ani), mijlocașul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Macedonia de Nord a învins-o în deplasare pe Armenia, scor 2-0, în etapa 4 din grupa 4C.

Titularizat de selecționerul Blagoja Milevski, Alimi a înscris golul 2 după o execuție spectaculoasă. În partida din Armenia oaspeții au început mai bine partida, iar Nikola Serafimov (25 de ani) a înscris în minutul 6, însă reușita a fost anulată de VAR din cauza unui ofsaid.

Alimi, gol spectaculos pentru Macedonia de Nord

La pauză scorul a fost nedecis, 0-0. Oaspeții au „spart gheața” în minutul 72, grație reușitei semnate de Bojan Miovski (25 de ani). Macedonia de Nord s-a desprins în minutul 85, după golul superb reușit de Alimi.

Acesta i-a pasat lui Alioski, care i-a trimis înapoi balonul, iar Alimi a înscris de la marginea careului în urma unui șut superb. Vezi VIDEO AICI.

Alimi nu a fost singurul fotbalist din Liga 1 care a evoluat duminică în partida dintre Armenia și Macedonia de Nord. Atacantul armenilor a fost Artur Miranyan (28 de ani), cel care a fost transferat în urmă cu câteva săptămâni de liderul Universitatea Cluj. Acesta a fost înlocuit în minutul 65 de Grant-Leon Ranos (21 de ani).

În apărarea oaspeților s-a regăsit Gjoko Zajkov (29 de ani), fundașul central care evoluează pentru Universitatea Craiova. Acesta a fost integralist. Pe teren a fost introdus inclusiv Darko Velkovski (29 de ani), fostul apărător central de la Dinamo. Acesta a rămas liber de contract în vară după despărțirea de trupa lui Zeljko Kopic (47 de ani), însă nu și-a găsit echipă până în acest moment.

Macedonia de Nord este lider în grupa din Liga Națiunilor, cu 10 puncte după primele 4 etape. Este urmată de Armenia și Letonia (3 puncte), respectiv Insulele Feroe (3 puncte).

900.000 de euroe cota lui Isnik Alimi, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.