Liga 1

Prima decizie în procesul în care Vasile Șiman cere 1 milion de euro de la Dinamo

Tribunalul București a dat prima decizie în procesul de 1 milion de euro dintre Șiman și Dinamo, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  luni, 14 octombrie 2024

Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, solicită suma de 1 milion de euro de la Dinamo. Această sumă se referă la clauza de reziliere a contractului lui Ionuț Șerban. Astăzi a venit prima decizie a Instanței în acest proces.

Ionuț Șerban a jucat pentru Dinamo în perioada 2013-2021. Clubul nu s-a despărțit de el din cauza unei clauze inedite pentru fotbalul românesc.

În cazul în care Dinamo se despărțea de el, indiferent de motiv, atunci Vasile Șiman se alegea cu un milion de euro. Clubul nu i-a mai prelungit contractul lui Șerban și a profitat de legea insolvenței pentru a nu achita acel milion de euro.

Tribunalul București a dat prima decizie în procesul de 1 milion de euro dintre Șiman și Dinamo

Luni, la ora 11:00, a avut loc la Tribunalul București o primă înfățișare în acest proces. Instanța a decis amânarea judecării cauzei pentru data de 25 noiembrie 2024.

14.10.2024

Ora estimată: 11:00

Complet: Camera de Consiliu C16

Tip soluție: Amână cauza

Soluția pe scurt: pentru comunicarea înscrisurilor depuse la dosar

Document: Încheiere de şedinţă 14.10.2024

- portal.just.ro

Nu este chiar o veste îmbucurătoare pentru „câini” în contextul în care se află în insolvență. Dinamo nu va putea evolua în cupele europene în sezonul 2025-2026 pentru că nu a ieșit încă din procedura de insolvență.

În cel mai bun caz pentru Dinamo, pe 25 noiembrie ar putea fi ultima înfățișare, iar decizia să rămână în pronunțare. Decizia ar putea veni ulterior în decembrie, iar ulterior apelul. Dinamo trebuie să iasă neapărat din insolvență până la finalul sezonului actual dacă vrea să aibă drept de participare în cupele europene în sezonul 2026-2027.

De 100 de ori putea Dinamo să scape, să rezolve. Ei știu foarte bine. Cel care nu respectă obligațiile este clubul Dinamo. Ce club din lumea asta a mai intrat de două ori în 10 ani în insolvență? Peste 5 ani să mai facă altă insolvență. Dinamo a «țepuit» statul român. I-a dat țeapă neplătind banii cu această insolvență.

- Vasile Șiman, pe 3 iulie, pentru ProSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.