Nationala

Selecționerul Lituaniei ne-a „înțepat”: „Nici la București nu a fost cel mai bun teren”

+16 Foto
Edgaras Jankauskas // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto), Sergiu Alexandru  —  luni, 14 octombrie 2024

Edgaras Jankauskas, selecționerul Lituaniei, a prefațat azi înfruntarea cu România, din Liga Națiunilor # Antrenorul de 49 de ani i-a lăudat pe „tricolori”, dar spune că așteaptă un rezultat bun.

  • Lituania – România se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 21:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1
  • Reporterii GSP Sergiu Alexandru și Cristi Preda se află la Kaunas, de unde oferă cele mai importante detalii și fotografii

Cu o zi înainte de Lituania – România, a venit momentul ca cei doi selecționeri, Edgaras Jankauskas și Mircea Lucescu, să prefațeze disputa din Kaunas.

Primii care au vorbit au fost lituanienii, la ora locală 16:30. La baza „Kaunas Zalgiris FA”, într-o sală de forță amenajată ca sală de conferințe, Jankauskas a vorbit despre partida contra României și lăudat jocul prestat de „tricolori”.

Ce spune  Edgaras Jankauskas înainte de Lituania – România

„Nu știu cum se va desfășura meciul, având în vedere cum se prezintă terenul. Nici la București nu a fost cel mai bun teren, dar calitatea meciului a fost mai bună decât a terenului. Să sperăm că va fi la fel, dar cu un rezultat mai bun pentru noi.

Gertmonas ne-a ceva informații, dar am studiat bine naționala României. Nu cred că vom avea parte de surprize. Trebuie să oprim seria de înfrângeri. România are jucători de mare calitate. Orice poarte înscrie. Defensiva e foarte puternică, iar portarul are mare experiență.

E o echipă de top, care vine după un parcurs bun la EURO. E o națională tare, cu jucători care evoluează la cluburi importante. Va fi un test pentru noi și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Am pus probleme în tur, dar la final nu ne-am ales cu nimic. Am simțit că meritam mai mult decât am obținut”, a spus selecționerul Lituaniei.

FOTO. Imagini de la antrenamentul oficial la Lituaniei

După conferință, jucătorii au ieșit la antrenamentul oficial. După o scurtă sesiune de încălzire, lituanienii au început antrenamentul cu mingea.

Iar selecționerul a pus accentul pe controlul balonului. Au fost multe exerciții în care jucătorii trebuiau să paseze și să dribleze în spații mici, semn că Jankauskas vrea ca jucătorii lui să fie pregătiți pentru terenul greu pe care se va juca meciul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.