Liga 1

Antonio Luna, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo: „Ne vedem duminică”

Antonio Luna (n.r. în alb), jucând într-un meci Sevilla - Barcelona

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 14 octombrie 2024

Antonio Luna (33 de ani), noul fundaș stânga de la Dinamo, a oferit o primă reacție după ce a semnat cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Spaniolul care a jucat la Sevilla și Aston Villa în carieră a semnat pe Dinamo din postura de jucător liber de contract. În ultimii doi ani jucase la Volos, în prima ligă din Grecia, unde a fost și căpitan.

Luna nu a mai jucat din sezonul trecut, de pe 1 iulie a fost liber de contract și nu făcut vreun cantonament în vară, astfel că încă nu e pregătit să joace în tricoul alb-roșu.

Antonio Luna, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Luna a transmis însă că va fi pe Arena Națională duminică, atunci când Dinamo va juca împotriva lui FCSB.

„Salut, sunt Antonio Luna, noul jucător al lui Dinamo. Sunt foarte fericit să fiu aici și abia aștept să ne vedem duminică”, a declarat Antonio Luna, într-un videoclip apărut pe pagina de Instagram a lui Dinamo.

Antonio Luna a jucat la Sevilla și Aston Villa în carieră

Antonio Luna a bifat în carieră două echipe mari, câștigătoare de trofee europene. A jucat la Sevilla, alături ce care a cucerit o Cupă a Spaniei. Fundașul stânga a jucat și la Aston Villa, pentru care a bifat 17 apariții în Premier League.

Luna și-a trecut în CV mai multe echipe din Spania, precum Mallorca, Cartagena, Almeria, Girona, Rayo Vallecano, Sevilla, Levante, Eibar și Sevilla Atletico. Are 125 de meciuri în La Liga.

Luna a venit la Dinamo după plecarea lui Costin Amzăr la Al Nasr și se va lupta pentru un loc de titular cu Raul Opruț.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.