Diverse

Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h » Incredibil ce s-a întâmplat după aceea: „Amenda nu era o problemă, ci procesul!”

+8 Foto
Ion Țiriac // sursă foto: GSP.ro

Articol de Laura Șoica  —  luni, 14 octombrie 2024

Ion Țiriac (85 de ani) a dezvăluit că, în trecut, a fost prins de poliție cu o viteză de 340 km/h și nu a primit nicio amendă.

Ion Țiriac a declarat că a mers în Austria cu o viteză de 340 km/h și a fost prins de poliție, dar datorită avocatului nu a primit amendă.

Ion Țiriac prins de poliție cu 340 km/h

Fostul jucător de tenis a dezvăluit că era la volanul unui Porsche 959.

+8 Foto
Porsche 959/ Foto: Imago Images

”În România, nu pot să spun, dar am fost prins cu 340 km/h într-o altă țară. În Austria. Cu 959 (n.r.- Porsche), când abia ieșise. Am fost judecat acolo și au avut dreptate, nu poți să mergi cu 340 km/h.

Atât timp cât drumul e drept, zbori! Zbori! Amenda nu era o problemă, ci procesul. Am avut un avocat extraordinar de deștept. Nu mi-au dat niciun leu amendă!”, a declarat Ion Țiriac, conform digisport.ro

Ion Țiriac își pilotează singur avioanele

Pasionat de mașini și de avioane, Ion Țiriac nu se dă înapoi. Pe lângă faptul că își conduce bolizii de lux, el își pilotează și avioanele.

„Conduc avionul în fiecare săptămână. Am două! Am șase-opt piloți, dar în Europa eu merg. Dacă merg zece ore peste gârlă (n.r. peste Ocean, adică un zbor spre America) am un pat în spate și mă duc acolo.
Vedeți, toată lumea zice avion, avion. Cu bicicleta n-ajung acolo unde trebuie să ajung. Și nu pot să ajung la Florența, apoi în Spania și seara să dorm la Monte Carlo, apoi să fiu la București ca să plec la Abu Dhabi. Sunt foarte puțin timp în România

-Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”, în 2022

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.