Liga 1

La două luni după plecarea lui Lennon, un rapidist surprinde: „Mă bântuie ideea asta”

Neil Lennon

Articol de Laura Șoica  —  luni, 14 octombrie 2024

Marian Mihail, directorul executiv de la Rapid, a declarat că încă se gândește că poate echipa nu a știut cum să îl folosească așa cum trebuie pe antrenorul Neil Lennon.

Neil Lennon a fost numit antrenor principal la Rapid în mai 2024, însă acesta a fost dat afară în august 2024. În această perioadă, giuleștenii au disputat 6 partide în Superligă, și nu a reușit să câștige nici una dintre acestea.

După 5 remize și o înfrângere, Dan Șucu a decis să se despartă de antrenorul nord irlandez.

Marian Mihail: „Mă bântuie ideea că poate nu l-am folosit cum trebuie”

Marian Mihail / Foto: Facebook, Rapid

Directorul executiv de la Rapid a dezvăluit că este „bântuit” de ideea că poate Rapid nu a știu cum să îl folosească pe Lennon, împreună cu staff-ul său.

”Orice șut este un pas înainte. Pe mine personal mă bântuie ideea că poate nu l-am folosit cum trebuie pe el și pe staff-ul lui. Am învățat cu toții și când a venit și când a plecat. Chiar și eu și cei din partea tehnică am învățat.

Eu cred că este o atitudine de apreciat. Alți patroni nu ar fi făcut asta. Ce face dumnealui cu această asumare e să ia o parte din presiune”, a spus Marian Mihail, conform digisport.ro.

Rapid are 3 victorii în ultimele 22 de meciuri

Nici după demiterea lui Lennon Rapid nu și-a revenit din perioada nu prea bună, care ține încă de când Bergodi a antrenat echipa.

Rapid a câștigat două partide din cele șase cu Marius Șumudică e banca tehnică.

În ultimele 22 de meciuri din Superligă, Rapid a câștigat doar 3 dintre acestea, iar unul dintre ele este ultimul din sezonul precedent cu FCSB, scor 2-0, atunci când nu mai existau mize pentru niciuna dintre echipe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.