Nationala

Selecționerul Lituaniei, impresionat de 3 jucători din lotul României: „Superclasă”

Edgaras Jankauskas/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 15 octombrie 2024

Înainte de Lituania - România, Edgaras Jankauskas (49 de ani), selecționerul lituanienilor, a numit 3 jucători de „superclasă” din lotul lui Mircea Lucescu.

  • Lituania - România are loc de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
  • Reporterul GSP Sergiu Alexandru și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Lituania și vor transmite toate detaliile de la meciul României pentru cititorii Gazetei Sporturilor

Jankauskas a lăudat întreaga echipă a României, a ținut să anunțe că îi plac 5-6 jucători, dar a nominalizat doar 3, pe Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin și Valentin Mihăilă.

Selecționerul Lituaniei a lăudat 3 jucători din lotul României

„Trebuie să evidențiezi până la 5-6 jucători care joacă la cel mai înalt nivel și unii jucători au chiar un profil asemănător. Mă refer la Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă, fundașul Radu Drăgușin, care joacă pentru Tottenham, în Premier League.

Desigur, pot fi enumerați foarte mulți jucători, dar trebuie spus și că această echipă este foarte stabilă și formația de start e cunoscută, ceea ce se vede în joc.

România are stabilitate și acest număr de victorii arată că această echipă este cea mai bună din grupa noastă”, a declarat Edgaras Jankauskas, la conferința de presă premergătoare meciului, potrivit tv3.lt.

E o echipă de top, care vine după un parcurs bun la EURO. E o națională tare, cu jucători care evoluează la cluburi importante. Va fi un test pentru noi și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Am pus probleme în tur, dar la final nu ne-am ales cu nimic. Am simțit că meritam mai mult decât am obținut

- Edgaras Jankauskas, selecționerul Lituaniei

Lituania – România, echipe probabile

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Kazukolovas, Girdvainis, Tutyskinas, Lesickas – Slivka, Gineltis, Vorobjovas, Golubickas - Kucys
Rezerve: Mikelionis, Bertasius, Anatanavicius, Baruskas, Kalinauskas, Cernych, Lekiatas, Matulevicius, Dolznikov, Milasius, G. Paulaskas, V. Paulaskas
Selecționer: Edgaras Jankauskas

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Chipciu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Mitriță
Rezerve: Târnovanu, Moldovan, Mihăilă, Drăguș, Dican, V. Ghiță, I. Hagi, C. Manea, Olaru, Sorescu, Pușcaș
Selecționer: Mircea Lucescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.