Nationala

Premieră! Cum arată echipamentul inedit în care va juca România în Lituania

+13 Foto
România, antrenament oficial înainte de meciul cu Lituania/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 15 octombrie 2024

Naționala României va juca împotriva Lituaniei, în Liga Națiunilor, în echipament albastru. E o premieră de la lansarea noului set de haine ale jucătorilor primei reprezentative.

  • Lituania - România, în etapa #4 din Liga Națiunilor, are loc azi, de la 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1.
  • Reporterii GSP Sergiu Alexandru și Cristi Preda se află la Kaunas, de unde oferă cele mai importante detalii și fotografii.

În 2023, înainte de preliminariile pentru EURO 2024, naționala României a lansat un nou set de echipamente. Acesta a fost păstrat și pentru Campionatul European, dar și pentru Liga Națiunilor din acest an.

Setul are 3 echipamente diferite, unul galben, unul roșu, unul albastru. Naționala a jucat până acum doar în galben și roșu de la lansarea echipamentului. Jucătorii lui Mircea Lucescu se vor îmbrăca în premieră în albastru diseară, în Lituania.

România va juca în albastru cu Lituania

„În această seară, la Kaunas, tricolorii vor evolua în premieră în echipamentul albastru”, a anunțat FRF pe site-ul oficial.

Firma care a produs echipamentul naționalei este Joma, sponsorul tehnic al României începând cu anul 2015.

Naționala va juca cu Lituania la 3 zile după victoria cu naționala Ciprului, scor 3-0. Echipa antrenată de Mircea Lucescu are 9 puncte după primele 3 etape și o medie de 3 goluri marcate pe meci.

România le-a învins pe Kosovo, scor 3-0, pe Lituania, scor 3-1, și pe Cipru, 3-0.

Lituania – România, echipe probabile

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Kazukolovas, Girdvainis, Tutyskinas, Lesickas – Slivka, Gineltis, Vorobjovas, Golubickas - Kucys
Rezerve: Mikelionis, Bertasius, Anatanavicius, Baruskas, Kalinauskas, Cernych, Lekiatas, Matulevicius, Dolznikov, Milasius, G. Paulaskas, V. Paulaskas
Selecționer:
Edgaras Jankauskas

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Chipciu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Mitriță
Rezerve: Târnovanu, Moldovan, Mihăilă, Drăguș, Dican, V. Ghiță, I. Hagi, C. Manea, Olaru, Sorescu, Pușcaș
Selecționer: Mircea Lucescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.