Stiri extrasport

La două luni de când a fost expulzată din Satul Olimpic, sportiva și-a deschis cont pe OnlyFans: „Ne vom distra mult împreună”

+25 Foto
Luana Alonso (stânga) și-a deschis cont pe OnlyFans. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 15 octombrie 2024

La două luni după ce a fost expulzată din Satul Olimpic de Comitetul din țara ei, înotătoarea Luana Alonso (20 de ani) a luat decizia de a-și face cont pe OnlyFans.

Oficialii delegației din Paraguay au decis să o trimită acasă de la Jocurile Olimpice din Paris, după ce Luana a plecat fără permisiune din Satul Olimpic ca să se distreze la Disneyland.

Luana Alonso anunțase că se retrage din natație după ce a ratat prezența în semifinale la proba de 100m fluture.

FOTO. Luana Alonso și-a deschis cont pe OnlyFans: „Ne vom distra mult împreună”

La două luni de la episodul respectiv, Alonso și-a anunțat acum următoarea mișcare. Ea a decis să se înscrie pe platforma OnlyFans, oferind fanilor conținut exclusiv, potrivit The Sun.

  • OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile postate pe un cont, cele mai multe dintre acestea fiind destinate adulților.

Conținutul ei pe Onlyfans e privat, Luana cere 35 de dolari pentru un abonament de o lună.

„Fosta voastră înotătoare preferată. Promit că nu veți regreta asta. Ne vom distra mult împreună (în mesaje)”, se arată în anunțul ei de pe rețeaua amintită.

Paraguayanca a devenit rapid vedetă pe Instagram, acolo unde are 1,1 milioane de urmăritori. Iar cei mai mulți dintre ei au venit după experiența de la Jocurile Olimpice din Paris.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.