Liga 1

Cei 3 frați dispăruți în Hunedoara sunt copiii fostului patron din fotbalul românesc » Alertă națională pentru găsirea minorilor

+10 Foto
Blocat de un ordin de restricție, Adrian Marțian s-a mutat într-o rulotă pentru a sta la 100 de metri de copiii lui

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 15 octombrie 2024

Luni, cei 3 copii ai lui Adrian Marțian, fostul patron de la UTA, au fost dați dispăruți în Hunedoara.

Poliția a dat alertă națională pentru găsirea lor și solicită oricui are informații să se prezinte la cea mai apropiată secție sau să sune la 112.

Adrian Marțian, patron la UTA în perioada 2013-2015, a fost anunțat luni de către bona copiilor lui că frații sunt de negăsit. Omul de afaceri din Cluj a mers la poliție, iar autoritățile au emis un comunicat oficial:

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani, și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara, conform Libertatea.

VIDEO. Adrian Marțian avea ordin de restricție și vara trecută s-a mutat într-o rulotă, la 100 de metri de casa în care copiii locuiau cu bona, pentru a le fi aproape

Cine e Adrian Marțian: personaj controversat în fotbalul românesc. A îngropat-o pe UTA, apoi a ajuns „la cuțite” cu Mutu

+10 Foto
Adrian Marțian

Adrian Marțian a fost patron la UTA în perioada 2013-2015. În 2015, clubul arădean a fost dezafiliat. Ulterior, UTA Bătrâna Doamnă a luat locul fostei echipe.

Înainte de a o conduce pe UTA, Marțian a fost asociat cu Adrian Mutu la o fabrică de biodiesel, care a intrat ulterior în faliment. Cei doi au ajuns „la cuțite” și au creat un scandal monstru în spațiul public.

„Printr-o escrocherie de milioane de euro m-a deposedat de fabrica de biodisel. L-au interesant doar femeile şi băutura, venea beat şi voma la antrenamente!”, spunea Adrian Marțian în 2014, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Dacă Marțian vrea ceva de la mine, să vină cu o foaie de hârtie și o să-i dau un autograf”, a declarat atunci Adrian Mutu. Fostul atacant al naționalei României a revenit asupra subiectului în 2019: „3 milioane de euro aruncați pe geam”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.