Liga 1

„Nu suntem de acord” » De ce boicotează suporterii Rapidului demersul celorlalte galerii

Suporterii Rapidului

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 15 octombrie 2024

Suporterii de la Rapid au explicat de ce nu sunt de acord cu demersul celorlalte galerii de a nu mai merge la stadion.

Suporterii mai multor echipe din România au anunțat că nu vor mai merge meciuri în semn de susținere a mișcării „Liber să fiu ultra”.

Mișcarea a pornit chiar de la Rapid, după ce liderul Peluza Nord, Liviu Ungurean, a fost arestat.

Acum, chiar fostul șef de galerie declară că susține protestul, dar nu este de acord cu părăsirea peluzei, motivând că echipa are nevoie de susținere.

Mesajul lui Liviu Ungurean despre protestul „Liber să fiu ultra”, apărută în urma arestării lui

„Susținem în continuare protestul «Liber să fiu Ultra», dar dorim să subliniem clar: nu suntem de acord cu părăsirea peluzelor. Echipa noastră trece prin momente grele și este crucial să fim prezenți în tribune pentru a le oferi suportul de care au nevoie.

Rămânem uniți în lupta pentru drepturile noastre, dar și alături de echipă, pentru a ne face vocea auzită. Haideți să le arătăm că suntem aici pentru ei!”, a transmis Liviu Ungurean, pe pagina de Facebook.

Peluzele care au anunțat că vor lua parte la această mișcare sunt: Peluza Sud Steaua (CSA Steaua), Sud Craiova (FCU Craiova), Peluza Nord Craiova (CSU Craiova), Peluza I „Ilie Oană” (Petrolul), Peluza Marină (Farul), Peluza Nord Pitești (FC Argeș) și "Corviniștii" (Corvinul Hunedoara).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.