Stiri Gaming

Pokémon Legends Z-A: Versiune completă pentru PC descoperită în urma presupusului hack al Game Freak

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 16 octombrie 2024

O versiune pentru PC a jocului Pokémon Legends Z-A ar fi fost, de asemenea, găsită în presupusele scurgeri masive de date al Game Freak.

Dezvoltatorii principali ai seriei Pokémon, Game Freak, ar fi suferit recent un atac informatic de proporții, iar o mulțime de proiecte ale lor care urmează să fie lansate au fost dezvăluite. Cu toate acestea, nu doar informații au fost făcute publice, ci și o versiune a jocului Pokémon Legends Z-A pentru PC...

Hackerul anonim continuă să stârnească interesul fanilor Pokémon

Se pare că persoana responsabilă pentru scurgerea de informații de la Game Freak a reușit să obțină și să facă funcțională o versiune pentru PC a jocului Pokémon Legends Z-A care nu a fost încă lansat. Totuși, asta nu înseamnă neapărat că va exista o versiune oficială pentru PC. Este foarte probabil ca aceasta să fie doar modul în care Game Freak dezvoltă jocul înainte de a-l porta (exclusiv) pe Nintendo Switch.


Hackerul nu dorește să publice imagini din joc pentru a evita spoilerele. Ceea ce este ciudat, deoarece, de ce ar hack-ui Game Freak dacă nu pentru a face acest lucru public?

Pentru moment, nimeni nu știe cine este persoana responsabilă. Aceasta comunică informațiile într-un mod anonim printr-un cont de X (fost Twitter) dedicat scurgerilor de informații.

Pokémon Legends Z-A va fi continuarea jocului Pokémon Legends: Arceus, lansat în 2022.

Tot ce știm până acum despre Z-A provine dintr-un trailer care ne arată că jocul este plasat în viitor, în regiunea Kalos (cunoscută din Pokémon X/Y). De asemenea, funcția populară Mega Evolution, care permite Pokémonilor să evolueze în timpul bătăliilor, va reveni. Sperăm că hackerul va dezvălui mai multe în curând.


Ești entuziasmat pentru Pokémon Legends Z-A? Vei urmări subiectul sau încerci să eviți spoilerele?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.