Stiri Gaming

Hollow Knight: lansarea Silksong ar putea fi anunțată în această săptămână

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Un eveniment Xbox Partner Preview a fost anunțat pentru joi, 17 octombrie. Având în vedere că Hollow Knight: Silksong va fi disponibil în Game Pass din prima zi și acea „prima zi” se apropie, credem că ar putea fi anunțat în timpul prezentării Xbox.

Cu Xbox pregătit să găzduiască joi evenimentul Partner Preview dedicat jocurilor de la dezvoltatori terți, fanii Hollow Knight speră la o dată de lansare pentru Silksong.

Lansarea Silksong ar putea fi anunțată de Xbox

Team Cherry a fost tăcut în privința progresului lor cu Silksong de foarte mult timp, lăsând fanii să se hrănească doar cu zvonuri și speculații. Dar, în acest caz, anunțarea unei date de lansare în cadrul evenimentului Partner Preview ar fi complet rezonabilă.


Mai ales având în vedere că Team Cherry a dezvăluit că Silksong va fi disponibil în Game Pass din prima zi, în cadrul unei prezentări Xbox din iunie 2022. Cel puțin, asta ne spune că Team Cherry este deschis să colaboreze cu Xbox pentru a face anunțuri importante despre Silksong.

Totuși, nu te aștepta ca data de lansare, dacă va fi anunțată, să fie târziu în 2024. Într-un interviu între BlueSR, un YouTuber renumit pentru Hollow Knight, și un membru al Team Cherry numit Leth, acesta a explicat că este dificil pentru jocurile indie mai mici să fie lansate în ultimele luni ale anului. Aceasta este perioada ideală pentru lansările jocurilor AAA, care de obicei eclipsează jocurile indie precum Hollow Knight. De aceea, Leth a explicat că este mai bine ca jocurile indie să fie lansate în primele luni ale anului.

Dacă nu primim informații noi la evenimentul Xbox Partner Preview, următoarea oportunitate importantă ar putea fi The Game Awards din decembrie.

Desigur, vom verifica cu toții evenimentul Xbox Partner Preview. Deși șansele sunt mici, orice este posibil! Dar fii pregătit pentru o eventuală dezamăgire.


Când crezi că va fi lansat Silksong? Și ce schimbări ai dori cel mai mult să vezi în continuare?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.