Liga 2

Inevitabilul s-a produs » Faliment pentru clubul din România! Ce se întâmplă cu rezultatele

Viitorul Târgu Jiu, foto: Facebook Viitorul Pandurii Tg Jiu Official

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 15 octombrie 2024

Liga 2 rămâne fără o echipă! Viitorul Târgu Jiu a intrat în faliment. Tribunalul Gorj a decis falimentul clubului, iar Liga 2 va continua cu 21 de echipe. Decizia era așteptată în contextul în care gorjenii nu s-au prezentat la ultimul meci de campionat și l-au pierdut la „masa verde”, scor 0-3.

Clubul patronat de Nicolae Sarcină a devenit istorie. Potrivit celor de la liga2.ro, cererea jucătorului Alexandru Core a fost respinsă, însă au fost admise cele ale Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj și administratorului judiciar FORINSOLV SPRL.

În acest context, Viitorul Târgu Jiu dispare, după ce pierduse „la masa verde” meciul cu Șelimbăr, scor 0-3. Gorjenii ar fi urmat să primească vizita celor de la Unirea Ungheni, în etapa 10 din Liga 2.

Viitorul Târgu Jiu a intrat în faliment

Dizolvă debitoarea Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu”, este soluția dictată de Tribunalul Gorj pentru formația din B. Gorjenii evoluau în Liga 2 din 2018.

Viitorul Târgu Jiu nu-și va mai continua activitatea după ce nu se va prezenta la al doilea meci consecutiv din Liga 2. Rezultatele sale din primele 9 etape vor fi automat anulate. 8 echipe vor pierde câte 3 puncte, în timp ce FC Bihor va fi singura formație care va pierde un punct în urma acestei decizii și va urca în clasament.

Antrenorii și jucătorii vor rămâne imediat liberi de contract și vor putea semna cu orice echipă, chiar dacă perioada de transferuri este încheiată. Este o situație specială în contextul în care formația din Liga 2 nu va mai putea continua în campionat.

Următorul meci nu este în pericol. Este acasă și este după pauza competițională, așa că în perioada asta o să găsesc o soluție”, spunea administratorul special al clubului, în ziua în care gorjenii nu au fost programați pentru duelul cu Șelimbăr din Liga 2.

Viitorul Târgu Jiu se afla în procedură de insolvență încă din februarie 2022. 0-0 cu FC Bihor, 1-4 cu Csikszereda, 1-3 la CSM Slatina, 0-2 cu Concordia Chiajna, 0-2 la CS Mioveni, 1-3 cu Corvinul, 0-7 la Metaloglobus, 0-3 cu Chindia și 0-3 la „masa verde” cu Șelimbăr au fost rezultatele înregistrate de Viitorul Târgu Jiu în acest sezon.

1 punctîn 9 meciuri a acumulat Viitorul Târgu Jiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.