Nationala

Răzvan Marin, după victoria chinuită cu Lituania: „Era normal ca la final să vină un pic peste noi”

+36 Foto
Răzvan Marin // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Daniel Grigore   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Răzvan Marin, 28 de ani, a comentat victoria cu Lituania, 2-1, în etapa 4 din grupele Ligii Națiunilor. El a înscris pentru al patrulea meci la rând sub „tricolor”.

Meciul 4 din campania de Liga Națiunilor, penalty-ul numărul 4 în favoarea României. Și de această dată, Răzvan Marin a luat mingea și a executat cu sânge rece, în plasa laterală, cu un șut în forță. Portarul a ghicit colțul, dar nu a putut bloca execuția românului.

Concluziile lui Răzvan Marin după Lituania - România

„A fost un meci destul de greu, complicat, dar cel mai important este că am luat cele 3 puncte, asta contează cel mai mult. Am început puțin cam greu, dar până la urmă ne-am revenit, am încercat să pasăm mai mult, să jucăm cu mai multă inteligență și cred că am făcut asta 70-75 de minute.

Era normal ca la final să vină un pic peste noi, dar important este că plecăm acasă cu alte 3 puncte.

Personal, m-am simțit destul de bine și astăzi pe teren. Meciul trecut am ieșit mai repede. Eu m-am simțit bine. Nu a fost ușor cu drumul, terenul, care a îngreunat foarte bun, dar cred că totuși am făcut un meci bun.

Nu este cea mai dificilă grupă, dar încercăm să jucăm un fotbal frumos, să facem un joc cât mai bun. Trebuie să progresăm ca posesie și cred că ușor-ușor facem asta”, a spus Marin la DigiSport.

Răzvan Marin: „Îmi doresc să marchez și din acțiune, nu doar din penalty” :)

Referitor la penalty-ul transformat, Răzvan Marin a spus:

„L-am simțit că vrea să meargă acolo, dar știam că dacă dau tare, ca de obicei, e greu să o scoată. Cred că a atins-o puțin, dar sunt destul de sigur pe mine, știu că dacă dau tare și pe colț e greu ca vreun portar să scoată mingi de genul ăsta.

Îmi doresc să marchez și din acțiune, nu doar din penalty. Sunt fericit că ajut echipa să câștige meciuri, asta este cel mai important. Obiectivul nostru va fi să obținem alte 6 puncte la București și să terminăm grupa așa cum am început-o”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.