Nationala

S-a dus „glonț” la Mircea Lucescu după gol și acum explică de ce: „Cu toții simțim asta”

+36 Foto
Denis Drăguș, cu numărul 19 // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Daniel Grigore   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Denis Drăguș, 25 de ani, a comentat succesul cu Lituania, scor 2-1, meci în care a semnat golul victoriei.

Risipitor contra Ciprului, în meciul câștigat de „tricolori” cu 3-0, Denis Drăguș s-a revanșat astăzi. Atacantul lui Trabzonspor a adus victoria pentru România în partida cu Lituania, reușind să înscrie golul de 2-1 în minutul 65, la capătul unui contraatac-fulger.

Imediat după gol, Drăguș a alergat către marginea terenului, pentru a sărbători reușita alături de selecționerul Mircea Lucescu. La microfon, la finalul partidei, a explicat de ce.

Denis Drăguș s-a dus „glonț” la Mircea Lucescu după gol și acum explică de ce

„Am simțit, cu toții cred că simțim susținere din partea lui. Mă bucur că ne face să ne simțim în acest mod, să avem încredere în noi. E important să mergem pe acest drum, am arătat că suntem pe un drum bun”, a spus Drăguș.

Denis Drăguș: „A fost ziua fetiței mele și îmi doream să înscriu pentru ea”

„Mă bucur că am câștigat și că am reușit să marchez. M-am descătușat, să zic așa. Îmi doream foarte mult, mai ales că a fost și ziua fetiței mele și îmi doream să înscriu pentru ea. Le dedic golul fetițelor mele.

Sper să continuăm tot așa, să câștigăm. E foarte important că am luat maximum de puncte, ceea ce ne-am propus de la început. Este important că avem continuitate.

Ne propunem să terminăm neînvinși, să luăm toate punctele. Cred că avem forța necesară să o facem, important este să legăm victoriile, doar ele ne pot da încredere pentru viitor”, a mai afirmat atacantul central.

  • În ultimele două etape din grupele Ligii Națiunilor, România va da piept cu Kosovo, respectiv Cipru, în două partide programate pe teren propriu.

Drăgușin la gol? Da, da, și-a descoperit niște calități de [atacant]... Ne bucurăm. A fost un contraatac frumos, știm să facem și astfel de faze. Ne bucurăm că ne-a ieșit, avem jucători care pot crea în orice moment astfel de faze.

- Denis Drăguș, atacant România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.