Nationala

Ce nu s-a văzut la TV în Lituania - România! Ce au făcut jucătorii la finalul partidei + fotbalistul român care s-a antrenat separat încă 25 de minute

+8 Foto
Nicușor Stanciu în fața galeriei / Foto: Cristi Preda GSP

Articol de Cristi Preda (foto), Alexandru Stanciu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

La finalul meciului câștigat de „tricolori” în deplasare cu Lituania, scor 2-1, căpitanul naționalei României, Nicușor Stanciu, alături de câțiva coechipieri s-au oprit în fața galeriei pentru a saluta sprijinul suporterilor prezenți la meci.

Alexandru Chipciu (35 de ani) a oferit imaginile serii în Lituania. Jucătorul lui U Cluj nu a bifat niciun minut în victoria „tricolorilor” din deplasare, și a rămas pe teren după meci să se antreneze. Chipciu a jucat în meciul de sâmbătă, în deplasare cu Cipru, scor 3-0, reușind să bifeze aproximativ o jumătate de oră de joc. Chipciu l-a înlocuit atunci pe Nicușor Bancu în minutul 63 al meciului.

VIDEO. Nicușor Stanciu, aplaudat la scenă deschisă de suporterii români

Jucătorii au salutat galeria la finalul meciului, iar când mergeau spre vestiare, suporterii au început să strige „România, vino-ncoa, salută galeria!”.

Căpitanul naționalei, Nicușor Stanciu, și alți jucători s-au oprit și au salutat galeria, iar apoi Stanciu s-a dus către ultrași cu care a discutat preț de câteva minute.

VIDEO. Imagini incredibile cu Alex Chipciu după meciul cu Lituania » N-a bifat niciun minut în meci și a rămas pe teren să se antreneze

Neutilizat în meciul cu Lituania de către Mircea Lucescu, Alexandru Chipciu a rămas preț de zeci de minute pe teren pentru a se antrena.

Nicușor Bancu, titularul de drept pe postul de fundaș stânga al naționalei României, a fost suspendat pentru meciul cu Lituania după ce a văzut cartonașul galben în minutul 41 al meciului cu Cipru.

Pentru meciul cu Lituania, Mircea Lucescu a preferat să-l folosească pe postul de fundaș stânga pe Deian Sorescu, jucătorul lui Gaziantep.

Deși a ajuns la 35 de ani, Alexandru Chipciu a fost integralist în toate cele 12 etape din Superligă în tricoul lui U Cluj. Chipciu a fost convocat de Mircea Lucescu și la prima acțiune din această toamnă, dar a fost doar rezervă în partida tur cu Lituania, câștigată cu 3-1, și exclus din lot pentru meciul cu Kosovo, câștigat cu 3-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.