Nationala

Mihai Stoica nu a înțeles decizia lui Mircea Lucescu: „Foarte ciudat ce s-a întâmplat”

+36 Foto
Mircea Lucescu, în Lituania - România, al patrulea meci din Liga Națiunilor // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a declarat surprins de faptul că Denis Alibec și Alexandru Mitriță nu au jucat deloc pentru România în meciurile cu Cipru, scor 3-0, și Lituania, scor 2-1.

Alibec și Mitriță au rămas pe bancă în ambele meciuri, iar MM Stoica a declarat că ambii ar putea avea o problemă să accepte statutul de rezervă. Oficialul de la FCSB crede Lucescu ar putea fi nemulțumit de atitudinea celor doi.

MM Stoica: „Foarte ciudat ce s-a întâmplat cu Mitriță și Alibec”

„Foarte ciudat ce s-a întâmplat cu Mitriță și Alibec. Nu sunt jucători care să accepte chestia asta, să nu joace deloc. Mitriță o să simtă el nemulțumire, nu neapărat că o să comenteze.


+36 Foto
Nicolae Stanciu în Lituania - România, al patrulea meci din Liga Națiunilor // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Mitriță e liderul locului doi din campionat, e golgeterul campionatului. Noi nu știm ce se discută acolo, nu știm cum s-au prezentat în antrenament. Poate sunt jucători care nu au o atitudine care îi place lui Mircea Lucescu.

Cu Drăguș a avut inspirație, pentru că la ce a jucat Drăguș cu Cipru, la ce a jucat și acum... Sub nicio formă nu mă așteptam ca Mitriță să nu intre deloc. Mă așteptam să joace el și Coman în meciul acesta”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

Alexandru Mitriță a avut probleme medicale la unul dintre antrenamentele de la Mogoșoaia, înainte de plecarea în Cipru, pentru primul meci, așa cum a scris GSP. El a suferit o întindere musculară Însă jucătorul Universității Craiova a făcut parte din lot și în Cipru și în Lituania.


Mă doare să spun, să ajungi, Sorescu, în asemenea poziţii. Nu ai jucat fundaş stânga, dar ai jucat atacant lateral stânga în multe meciuri. Chiar să nu ai nicio idee acolo? Mulţi jucători cu erori personale, chiar şi cei din compartimentul defensiv



MM Stoica, conducător FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.