Liga 1

Cornel Dinu, reacție surprinzătoare despre gestul deplasat al lui Daniel Pancu: „Vom avea de câștigat din asta”

Articol de Eduard Apostol   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Cornel Dinu, 76 de ani, a declarat pentru GSP.ro că Daniel Pancu, 47 de ani, trebuie să-și înfrângă ieșirile nervoase din timpul meciurilor, pentru a ajunge un antrenor de clasă. Mister este de părere că Pancone va primi o suspendare „ce va surprinde”

Daniel Pancu, 47 de ani, a calificat România U21 la al 4-lea Euro U21 la rând. Calificarea spectaculoasă a fost umbrită de acea ieșire nervoasă a selecționerului la adresa arbitrului, ceea ce i-a atras eliminarea de pe bancă. În primă fază. Fiindcă Pancone riscă o suspendare exemplară din partea forului internațional, riscând să nu fie pe bancă la turneul final de la anul din Slovacia.

Specialiștii din fotbalul românesc au apostrofat gesturile antrenorului. Printre vocile contondente din sportul nostru, Cornel Dinu, 76 de ani, a cauționat situația lui Daniel Pancu. Până la un punct.

Mister a fost și el tipul de fotbalist, apoi antrenor care era vulcanic. A avut și el meciurile sale. Neînfricat și slobod la gură.


Cornel Dinu, sfat parental pentru Daniel Pancu: „Să-și controleze reacțiile subiective și va ajunge mare”

„Pancu este un băiat inteligent, un antrenor foarte bun, care trăiește din plin fotbalul. De data asta, n-a putut să-și stăpânească pornirile subiective, știu că se abține greu.

Dacă va reuși să contracareze reacțiile subiective, va fi un antrenor foarte bun. De nivel înalt. Trăiește din plin fenomenul, OK, dar asta nu-i dă dreptul să aibă astfel de ieșiri la adresa unui arbitru. Sper să învețe cât se poate de mult din această situație”, a declarat legendarul Dinu pentru Gazeta Sporturilor.


Cornel Dinu, misterios vizavi de ce suspendare ar putea primi Daniel Pancu după situația din Giulești

Mister se așteaptă și la o pedeapsă exemplară pentru Pancone.

„Nu cunosc ce se află în gândurile celor din Elveția, întrucât forurile internaționale de conducere sunt acolo. Vor fi ședințe acolo. Mai ales că s-a întâmplat la un meci cu elvețienii. Cred că va veni o suspendare care să surprindă. Dar vom avea de câștigat din asta! Ca lecție...”, a mai declarat Cornel Dinu.

Daniel Pancu a intrat pe teren să-l bată pe arbitrul olandez Marc Nagtegaal, crezând că acesta nu va lua nicio sancțiune disciplinară după un fault grosolan comis de fundașul elvețian Luca Jaquez asupra lui Louis Munteanu.

Selecționerul României U21 va fi suspendat cel puțin două jocuri, ceea ce înseamnă că nu va putea fi pe bancă în primele jocuri din grupa de la EURO 2025. Totuși, UEFA ar putea considera că ieșirea necontrolată a lui Pancu este o abatere foarte gravă și să-i mărească pedeapsa la trei jocuri.

Astfel, românul va putea reveni abia din fazele eliminatorii, dacă ”tricolorii” se vor califica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.