Liga 1

Cornel Dinu a ajuns acasă după săptămâni de spitalizare! Prima reacție, pentru GSP.ro: „Recuperare și răbdare”

Articol de Eduard Apostol   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Cornel Dinu, 76 de ani, a părăsit Spitalul de Urgență „Elias” după săptămâni întregi petrecute departe de casă din cauza problemelor la șold, acolo unde a avut și o intervenție chirurgicală. Prima reacție a legendarului dinamovist după ce a ajuns acasă.

Legenda dinamovistă, Cornel Dinu, 76 de ani, a părăsit spitalul unde a fost internat aproape o lună și este din nou acasă! „Procuroru” a oferit o primă reacție după ce și-a petrecut multe săptămâni la Spitalul de Urgență „Elias”, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Mister a petrecut mai mult timp în spital fiind în recuperare după operația de protezare a șoldului stâng efectuată la mijlocul lunii septembrie.

Cornel Dinu a povestit care este situația sa la zi: „Acceptabil”


Marele dinamovist este acasă și continuă să se recupereze, fiind conectat și la tot ceea ce înseamnă sportul și fotbalul românesc.

„(Cum vă simțiți?) Acceptabil! Ieri (n.red marți) m-am întors acasă. Ce urmează? Recuperare și răbdare”, a reacționat Cornel Dinu atunci când a fost întrebat despre starea lui medicală.

Duminică seară, de la ora 21:00, va urmări Derby de România, acolo unde Dinamo va găzdui pe Arena Națională meciul cu FCSB.

Zeljko Kopic și Florentin Petre l-au vizitat la spital pe Cornel Dinu


La finele lunii trecute, când încă se recupera la spital, Mister Dinu a primit vizita lui Zeljko Kopic și Florentin Petre. Ultimul, unul dintre copiii de suflet ai „Procurorului” de pe vremea când câștiga trofee cu Dinamo, din postura de antrenor principal.

Zeljko Kopic este un tip serios, echilibrat, inteligent, de mare calitate. Și un antrenor dedicat, care știe ce face, la ce s-a înhămat, nu i-a fost deloc ușor, dar, repet, salvarea lui Dinamo și apoi revenirea actuală se datorează inspirației și profesionalismului său.

Și eu i-am mulțumit pentru asta, deoarece, orice mi s-ar întâmpla, Dinamo a fost, este și va fi mereu sufletul meu, sângele meu. A fost o plăcere să-i văd și le-m spus că oricând sunt la dispoziția lor, cât și când voi putea, cu absolut orice stă în puterile mele.

Am considerat vizita lor și ca un mesaj de susținere al sutelor de mii de suporteri ai lui Dinamo care știu că sunt cu sufletul alături de mine și le mulțumesc”, a declarat Dinu, la vremea respectivă, pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.