Liga 1

Universitatea Craiova a luat act de decizia radicală a Peluzei Nord

Suporteri Universitatea Craiova/ Foto: Universitatea Craiova Facebook

Articol de Laura Șoica   —  miercuri, 16 octombrie 2024

După ce ultrașii Universității Craiova au anunțat că nu vor merge la meciuri, pentru a susține mișcarea „Liber să fiu ultra”, echipa a transmis că va închide toată Peluza, pentru partida cu FC Botoșani.

Peluzele mai multor echipe din România au anunțat că nu vor mai merge meciuri în semn de susținere a mișcării „Liber să fiu ultra”.

Universitatea Craiova susține suporterii

Pe data de 20 octombrie, de la iar 16:00, U Craiova va primi vizita celor de la FC Botoșani, meciul contând pentru etapa cu numărul 13 a Superligii.


Universitatea Craiova a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că respectă decizia suporterilor și astfel a ales să închidă toată peluza pentru meciul cu FC Botoșani.

„Universitatea Craiova respectă decizia Peluzei Nord Craiova, luatǎ ca urmare a protestului galeriilor de fotbal din România declanșat la nivel național. În urma acestei decizii luate de către galeria noastră, Peluza Nord a Stadionului „Ion Oblemenco” va fi închisă la partida cu FC Botoșani de duminică, ora 16:00.

Atât posesorii de abonamente din Peluza Nord, cât și cei care au achiziționat bilete până în acest moment, vor avea acces la Tribuna a II-a. Vă prezentăm cele două variante disponibile:

1. Abonații și posesorii de bilete la Peluza Nord pentru meciul cu Botoșani vor avea accesul garantat în sectoarele 12-13 ale Tribunei a II-a în baza scanării de la porțile de acces.


2. Suporterii mai au și opțiunea de a accesa www.bilete.ucv1948.ro (evenimentul meciului cu FC Botoșani). Va fi introdus codul numeric de pe abonamentul emis/bilet și apoi vor putea selecta locul preferat din Tribuna a II-a. Ulterior, va fi emis un nou tichet digital pe adresa de e-mail.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sǎ ne vedem împreună duminică, pentru Știința!”, a transmis Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.