Liga 1

Prima reacție a lui Mircea Rednic după ce a câștigat procesul cu Dinamo: „Mi s-a părut strigător la cer! Când nu e respect, eu nu iert!” » „Câinii” au dat replica

Mircea Rednic în momentul în care a fost numit antrenor al „câinilor” în toamna 2021, alături de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan

Articol de Eduard Apostol   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Curtea de Apel București a dat azi sentința definitivă în speța pe care Mircea Rednic o avea cu Dinamo: antrenorul primește 32.000 de euro după ultimul mandat în alb-roșu. „Puriul” și Răzvan Zăvăleanu (administrator judiciar Dinamo) au oferit primele reacții, pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Rednic are câștig de cauză după aproape trei ani de la momentul în care a dat Dinamo în judecată! Antrenorul de 62 de ani, în prezent la UTA, nu a considerat normală demiterea lui din decembrie 2021, astfel că a ajuns în instanță cu gruparea din centrul Capitalei.

Astăzi, Curtea de Apel București a luat decizia definitivă: „Puriul” trebuie să intre în posesia celor patru salarii restante solicitate, mai exact a sumei de 32.000 de euro!

Răzvan Zăvăleanu, reacție sinceră pentru GSP.ro: „Este o ușurare, e ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă!”


Dinamo este în insolvență din iunie 2021, iar Răzvan Zăvăleanu este administratorul judiciar al clubului de atunci. În decembrie 2021. Mircea Rednic a fost anunțat de decizia clubului, întreruperea relațiilor de muncă, după care tehnicianul a acuzat conducerea de atunci a roș-albilor, din care făcea parte și Iuliu Mureșan (administrator special).

Chestionat de GSP.ro cu privire la speța cu Mircea Rednic și decizia Curții de Apel, Răzvan Zăvăleanu a reacționat, telefonic.

„Dacă este o decizie, definitivă, a Curții de Apel... Ce pot eu să comentez? Pot eu să emit judecăți la adresa Curții de Apel? Dacă așa a decis justiția, Dinamo se va achita de plată. Tot ceea ce facem, facem în litera legii.

Personal, vreau să vă zic că este o ușurare! De ce? E ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă. Mircea Rednic e dinamovist desăvârșit... N-avem cum tăgădui acest detaliu. Doamne ajută să-i folosească bine, mă refer la acei bani...


Știu că a avut acea supărare pentru acel moment. Respectăm decizia (Curții de Apel) și să ne auzim cu bine”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Mircea Rednic a explicat de ce a ținut să ia patru salarii: „Când nu e respect, nu iert!”

Mircea Rednic a avut și el o reacție pentru Gazeta Sporturilor după decizia oficială. Antrenorul celor de la UTA a reacționat atunci când a fost chestionat: „Dacă erau corecți cu mine și mă chemau atunci (în decembrie 2021) și-mi spuneau: «Vezi că-i deranjezi pe unii și trebuie să reziliem!», atunci nu aș fi cerut absolut nimic.

Nu s-ar fi ajuns niciodată la acest caz. Dar am fost tratat cum am fost tratat și nu admit să mă dai afară printr-o informare pe WhatsApp?! Mi s-a părut strigător la cer. Mai ales că eu întotdeauna am lăsat de la mine când a fost vorba de Dinamo.

Când nu e respect, eu nu iert pe nimeni! În încheiere, dar nu în cele din urmă, vreau să-i mulțumesc în mod deosebit avocatei mele, Madi Ghioca”, a declarat tehnicianul care a adus ultimul titlu de campion în Ștefan cel Mare, în 2007.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.