Liga 1

FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles

Articol de Alexandru Stanciu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Transferul lui Lukas Zima (30 de ani) la FCSB este ca și făcut! Portarul Petrolului este foarte aproape de a semna cu campioana României, FCSB, după ce Gigi Becali și-a exprimat interesul de a-l transfera pe portarul ceh. Din informațiile GSP, transferul se va face mâine, urmând ca jucătorul să semneze contractul.

Zima și-a dat acordul încă de ieri să meargă la FCSB, deși prima ofertă a lui Gigi Becali a fost refuzată de către Petrolul.

FCSB îl transferă pe Lukas Zima! Jucătorul semnează mâine

Potrivit informațiilor GSP, Lukas Zima va semna mâine cu FCSB. Deși Petrolul a refuzat inițiat oferta de 250.000 de euro pentru portarul ceh, insistențele celor de la FCSB și dorința lui Zima de a merge la campioana en-titre din Superligă i-au făcut pe oficialii „Lupilor galbeni” să reducă pretențiile inițiale.


Petrolul ar fi vrut 500.000 de euro pentru Zima, având în vedere faptul că portarul ceh mai avea contract cu ploieștenii până în vara anului 2026. Jucătorul a declarat recent că ar accepta să lucreze cu un patron precum Gigi Becali.

Lukas Zima ar urma să fie rezerva lui Ștefan Târnovanu. Actualul portar de rezervă, Andrei Vlad, urmează să o părăsească pe FCSB în iarnă, când îi expiră contractul.

Lukas Zima este fost internațional ceh de tineret și a ajuns la Petrolul în vara anului 2023 liber de contract de la Venlo, formație din liga a doua olandeză.

850.000de euro este cota de piață a lui Lukas Zima


Zima a jucat 52 de meciuri pentru Petrolul Ploiești, timp în care a primit 59 de goluri. În 18 dintre aceste meciuri a reușit să păstreze poarta intactă.

+17 Foto
Lukas Zima, în acțiune // foto: Imago Images

În acest sezon din Superligă, portarul ceh a fost integralist în toate cele 12 meciuri pentru Petrolul, timp în care a încasat 11 goluri. În 6 dintre cele 12 meciuri, Zima nu a primit gol.

De-a lungul carierei, Zima a mai evoluat pentru Genoa, Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia, Livorno și Venlo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.