Liga 1

Pronosticul lui Cristi Borcea înainte de Dinamo - FCSB: „De mic copil îmi trezește emoții”

Cristi Borcea, fost patron la Dinamo

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Cristi Borcea (54 de ani), fostul patron de la Dinamo, are încredere în echipa lui Zeljko Kopic (47) înainte de marele derby cu FCSB, care se juca duminică, 20 octombrie, de la 21:00.

Dinamo primește duminică vizita campioanei FCSB într-un derby care se anunță incendiar. Organizatorii se așteaptă că Arena Națională să fie plină.

Înaintea meciului din runda cu numărul #13 din Superliga, Dinamo stă mai bine decât FCSB în clasament, lucru devenit extrem de neobișnuit în ultimii ani. „Câinii” ocupă locul 5, cu 18 puncte, în timp ce echipa finanțată de Gigi Becali se clasează pe 7, cu 16 puncte. FCSB are 6 victorii consecutive în competiția internă în fața lui Dinamo.

Cristi Borcea, care a fost acționar și președinte executiv la Dinamo între 1995 și 2012, va fi la Dubai și nu va putea urmări meciul din tribunele Arenei Naționale. Spune că meciul îi trezește mari emoții și are încredere că Dinamo își va învinge rivala. A oferit și un pronostic, spune că echipa din „Ștefan cel Mare” se va impune cu 2-1.


Pronosticul lui Cristi Borcea înainte de Dinamo - FCSB: „Batem 2-1”

„Sunt în Dubai până pe 27 octombrie. Nu o să văd meciul, dar îmi doresc să câștigăm! De mic copil îmi trezește emoții Derby-ul de România.

Acum e tot așa, dar nu la intensitatea de când mă și ocupam sau când eram în galerie. Batem cu 2-1, a spus Cristi Borcea, conform iamsport.ro.

Clasamentul din Superliga


Este foarte important că revin foarte mulți jucători din cei care au fost accidentați, dar cred că am arătat în ultimele săptămâni, chiar dacă nu am fost toți, că am făcut meciuri foarte bune. Din păcate, nu am reușit să câștigăm meciul cu Botoșani, cu o victorie puteam fi pe locul 2. Acum e și mai bine, suntem toți apți, pregătiți să arătăm ce putem în derby.Am fost la foarte multe derby-uri. Mergeam inclusiv pe stadionul din Ștefan cel Mare. Am amintiri foarte frumoase, este ceva extraordinar să joci un derby, abia aștept să trăiesc asta pe pielea mea!

- Cătălin Cîrjan, mijlocaș Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.