Campionate

Imagini senzaționale cu Nadia Comăneci în vestiarul lui Real Madrid » A primit un tricou personalizat

Articol de David Marinescu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Nadia Comăneci (62 de ani) a vizitat vestiarul celor de la Real Madrid, cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor, cu 15 trofee.

Fosta sportivă româncă a primit și un tricou personalizat din partea „Los Blancos”.

+23 Foto
Nadia Comăneci

Imagini senzaționale cu Nadia Comăneci în vestiarul lui Real Madrid » A primit un tricou personalizat


Nadia Comăneci a primit un cadou special din partea celor de la Real Madrid, la vizita care a avut loc astăzi pe Santiago Bernabeu.

Nadia s-a pozat cu tricourile starurilor de la Real Madrid și a primit un tricou personalizat cu numele ei și cu numărul 1.

Nadia Comăneci, ofertată de Dinamo! „Zeița de la Montreal” dezvăluie: „Sunt interesată. Vor să crească”


„Am văzut că s-a scris ceva vizavi de Dinamo... Sunt cluburi care sunt interesate să se promoveze mai mult... Vor să investească într-o tehnologie high-tech.

Le-am propus un schimb de experiențe cu ceea ce avem noi în Oklahoma, i-am invitat să vadă ce avem acolo.

Și, în același timp, să le creăm o întâlnire cu Universitatea din Oklahoma, care se află în primele 10 universități din Statele Unite. Să vadă ce se întâmplă în SUA, ca să vedem cu ce putem ajuta aici”, a punctat Nadia.

[despre ipoteticul rol de consilier la CS Dinamo]: „Nu cred că este legat numai de Dinamo, ci este legat de faptul că un club este interesat să crească, ceea ce înseamnă că sunt deschisă la fiecare alt club care dorește să facă o asemenea investiție.

Este ca și cum încerci să explici cuiva cum este Las Vegasul. Trebuie să vezi cum este Las Vegasul pentru a-ți da seama ce ai și ce poți face ca fiecare copil să fie atras de sport și să vină să vadă ce se întâmplă în locul respectiv.

Nu e vorba de funcție (n.r. o spune ferm), nu am discutat despre lucrul acesta, ci de o colaborare, un început de colaborare care sper să se deschidă și cu alte cluburi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.