Liga 1

Gigi Becali a luat decizia! Planul pentru meciurile cu Dinamo, Rangers și Rapid » Partida care va fi „sacrificată”: „Vom menaja jucători cu ei”

FCSB / FOTO: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul de la FCSB, a anunțat cum va aborda echipa lui perioada extrem de dificilă pe care o așteaptă, în care va juca mai multe derby-uri, dar și două meciuri europene.

Pe cei de la FCSB îi așteaptă o perioadă foarte dificilă, în care vor juca 7 meciuri cu adversari puternici într-un interval de 23 de zile. Vor întâlni în Europa Rangers și Midtjylland, iar în campionat vor da de Dinamo, Rapid, CSU Craiova, dar și de liderul U Cluj. În acest timp vor disputa și un meci în Cupa României cu Dinamo.

Următoarele 7 meciuri ale celor de la FCSB:

  • Dinamo - FCSB, Superligă, 20 octombrie
  • Rangers - FCSB, Europa League, 24 octombrie
  • FCSB - Rapid, Superliga, 27 octombrie
  • Dinamo - FCSB, Cupă, 30 octombrie
  • Universitatea Craiova - FCSB, Superliga, 3 noiembrie
  • FCSB - Midtjylland, Europa League, 7 noiembrie
  • U Cluj - FCSB, Superliga, neprogramat (weekend-ul 8-11 noiembrie)

Pentru ca echipa să facă față în acest ritm alert, Gigi Becali spune că în două partide FCSB va începe cu garnitura secundă. Este vorba de meciul cu Rangers, din Europa League, și de cel cu Dinamo din Cupa României.

În celelalte, campioana României va folosi cea mai bună echipă pe care o va avea la dispoziție, adică în derby-urile cu Dinamo și Rapid din Superliga.

Gigi Becali a anunțat strategia celor de la FCSB: „Cu Dinamo va fi cea mai bună echipă. Vom menaja jucători cu Rangers”

„Până acum, pe mine nu mă interesa că jucăm cu Dinamo, Rapid, ziceam doar că e vorba de 3 puncte. Încet, încet, am început să înțeleg fanatismul suporterilor și să zic că sunt mai importante meciurile cu Dinamo. Plus că la fotbal trebuie să le faci pe plac suporterilor, eu nu prea le-am văzut pe astea. Acum încep să înțeleg. Va fi cea mai bună echipă.


Vom menaja câțiva jucători pentru Rapid. Am spus că menajăm jucătorii în Scoția, la Rangers. Aceeași echipă care va juca cu Dinamo va fi și cu Rapid. În Cupă cu Dinamo va juca echipa care va juca cu Rangers, nu vor fi starurile. Orice meci european care va fi acasă e ca să le facem pe plac suporterilor, că de aia au dat milioane pe bilete, ca să câștige echipa lor.

Cu Craiova în campionat o să jucăm cu echipa standard și la fel și cu Midtjylland”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.