Stranieri

Fostul jucător spaniol al lui Dinamo a dat verdictul despre Andrei Rațiu! Cum este văzut în Spania: „L-am urmărit, e foarte important”

Articol de Cezar Titor, Alexandru Stanciu   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Jose Romera (37 de ani), fost jucător la Dinamo în perioada 2016-2018, a vorbit despre evoluțiile lui Andrei Rațiu din acest sezon.

Rațiu a fost în centrul atenției la meciul de marți seară al naționalei României cu Lituania, câștigat de „tricolori” cu scorul de 2-1. Fundașul român a comis un penalty controversat în primele minute ale meciului, după ce a fost lovit cu mingea în cot.

Fostul jucător spaniol al lui Dinamo, cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Rațiu: „Face o treabă foarte bună, a devenit un jucător foarte important!”

Contactat de reporterii GSP, Jose Romera și-a spus părerea despre evoluțiile lui Andrei Rațiu din acest sezon: „Da, l-am urmărit. Face o treabă excelentă la Rayo Vallecano.


Este un jucător talentat cu mare ambiție și își ajută echipa atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv. A devenit un jucător foarte important la Rayo Vallecano, sper să păstreze același ritm tot restul sezonului”.

4milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Rațiu

Andrei Rațiu a bifat 7 meciuri pentru Rayo Vallecano în acest sezon din La Liga, reușind să marcheze un gol cu Osasuna și o pasă de gol cu Atletico Madrid.

Rațiu a fost integralist în toate cele 4 meciuri ale României de la Campionatul European din vară și a fost, de asemenea, integralist și în cele 4 meciuri ale naționalei din Liga Națiunilor.


După evoluțiile bune din acest sezon, Andrei Rațiu a stârnit interesul mai multor echipe din La Liga, printre care Atletico Madrid și Villarreal.

Jose Romera evoluează acum în Liga 5 din Spania

Ajuns la 37 de ani, Jose Romera evoluează acum în Liga 5 din Spania, la Utiel. De-a lungul carierei, Jose Romera a mai evoluat pentru Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo, Almeria, UCAM Marcia și La Nucia.

Jose Romera în perioada în care evolua pentru Dinamo / Foto: Imago Images

Singurul trofeu din carieră câștigat de Jose Romera a fost în tricoul lui Dinamo, alături de care a cucerit Cupa Ligii României în sezonul 2016-2017.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.