Campionate

Avocatul lui Kylian Mbappe contraatacă: „Vom depune plângere pentru calomnie. Kylian nu a fost nicio clipă singur la Stockholm! Cum și când ar fi făcut violul?”

+14 Foto
Kylian Mbappe, la ieșirea din hotelul de la Stockholm / Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie   —  miercuri, 16 octombrie 2024

Kylian Mbappe (25 de ani), atacantul lui Real Madrid, nu are nicio vină în așa-zisa reclamație pentru viol depusă de o femeie la poliția din Stockholm. E ipoteza lansată de avocata care îl reprezintă în dosarul deschis în Suedia, unde starul francez a făcut o escapadă de două zile în weekendul trecut.

„Mbappé se consideră defăimat și va apela la căile legale pentru a-și apăra reputația. Un raport fără subiect și predicat, lipsit de probe clare, bazat doar pe declarații ambigue nu dovedește nimic”, a mărturisit astăzi Marie Alix Canu Bernard pentru TF1.

+14 Foto
Kylian Mbappe nu a reușit să se ascundă pentru două zile nici la Stockholm / Foto: captură video Aftonbladet

Kylian Mbappé a fost la Stockholm săptămâna trecută și luni ziarul Aftonbladet a dezvăluit faptul că poliția investighează un presupus viol în timpul sejurului scandinav.


Potrivit sursei menționate, atacantul de 25 de ani „este bănuit c-ar putea fi autorul agresiunii sexuale reclamate de o femeie. El este suspectat în mod rezonabil și nu e limpede dacă i s-a comunicat suspiciunea de infracțiune”.

Marie Alix Canu Bernard, avocata care-l apără pe Kylan Mbappe în procesul de viol deschis la Stockholm

Avocata Marie Alix Canu Bernard a detaliat în fața ziariștilor: „Polițiștii suedezi vorbesc despre un raport, dar în acest moment nici măcar nu știu împotriva cui. Un raport nu reprezintă automat adevărul, deocamdată nu dovedește nimic”.

Mbappe n-a fost niciodată singur în timpul serii petrecute la restaurant, apoi la clubul de noapte. Nu a riscat să se expună vreunui risc. Prin urmare, este complet exclus ca el să fi acționat într-un mod reprobabil. Pot să vă spun asta, este absolut sigur

Marie Alix Canu Bernard, una dintre avocatele lui Kylian Mbappe


Într-un interviu acordat pentru jurnalul Le Parisien, Canu Bernard a explicat afirmația conform căreia Mbappé nu a fost niciodată singur în deplasare din Suedia: „Nu voi intra în detalii, dar cu excepția celor mai intime momente, el nu rămâne niciodată fără companie.

Delphine Verheyden, cealaltă avocată care l-a reprezentat azi pe Kylian Mabppe, în dosarul în care atacantul a dat în judecată pe PSG, cerând despăgubiri de 55 de milioane de euro / Foto: Imago

El nu iese singur în oraș, el nu vine singur acasă, iar atunci când este însoțit se mai află oricum cineva în apropiere”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.