Liga 1

Comunicat ambiguu al IPJ Hunedoara în cazul celor 3 copii ai lui Marțian dați dispăruți: „Minorii s-ar afla alături de tatăl lor. Dar continuăm cercetările”

+10 Foto
Adrian Marțian

Articol de Adrian Duţă   —  joi, 17 octombrie 2024

Cei 3 copii minori ai lui Adrian Marțian, fostul patron de la UTA, ar fi fost găsiți. Ei „s-ar afla alături de tatăl lor”, a transmis IPJ Hunedoara. Autoritățile continuă cercetările, după ce copiii au fost dați dispăruți pe 14 octombrie. Atunci, IPJ a dat alertă națională pentru găsirea lor.

În urmă cu 3 zile, Antonio, Rania și Raisa au fost dați dispăruți de tatăl lor, Adrian Marțian. Fostul patron de la UTA a anunțat poliția că aceștia sunt de negăsit. Ei stăteau cu bona lor, pentru că Marțian are ordin de restricție. Fostul acționar de la UTA s-a mutat într-o rulotă pentru a fi mai aproape de ei.

Anunțul IPJ Hunedoara: „Cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor”

„În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor”, a transmis, joi dimineaţă, IPJ Hunedoara, potrivit Libertatea.


Autoritățile nu sunt convinse de veridicitatea informațiilor transmise de Adrian Marțian: „În acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”.

Cei 3 copii ai lui Adrian Marțian

Cine e Adrian Marțian: unul dintre personajele controversate în fotbalul românesc. A îngropat-o pe UTA, apoi a ajuns „la cuțite” cu Mutu

Adrian Marțian a fost finanțator la UTA în perioada 2013-2015. În 2015, clubul arădean a fost dezafiliat. Ulterior, UTA Bătrâna Doamnă a luat locul fostei echipe din Arad și ulterior a ajuns în Liga 1, unde joacă și acum.


Înainte de a ajunge UTA, Marțian și Adrian Mutu au fost parteneri la o fabrică de biodiesel, care a intrat ulterior în faliment. Cei doi au ajuns „la cuțite” și au făcut scandal în presă.

„Printr-o escrocherie de milioane de euro m-a deposedat de fabrica de biodisel. L-au interesant doar femeile şi băutura, venea beat şi voma la antrenamente!”, spunea Adrian Marțian în 2014, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Dacă Marțian vrea ceva de la mine, să vină cu o foaie de hârtie și o să-i dau un autograf”, a declarat atunci Adrian Mutu. Fostul golgeter al naționalei României a revenit asupra subiectului în 2019: „3 milioane de euro aruncați pe geam”.

+10 Foto
Adrian Marțian
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.