Liga 1

Ce le-a arătat Șucu pe Transfermarkt? Imagini inedite cu patronul Rapidului și jucătorii

+18 Foto
Dan Șucu s-a întâlnit cu jucătorii și staff-ul Rapidului la Coresi

Articol de Romeo Ene   —  joi, 17 octombrie 2024

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, „i-a scos la tablă” pe jucătorii și staff-ul echipei. Giuleștenii au postat pe contul oficial de YouTube un videoclip inedit. Șucu i-a chemat pe jucători la baza Coresi, acolo unde le-a făcut o prezentare inedită.

Rapid traversează o perioadă complicată în acest sezon. Trupa lui Marius Șumudică (53 de ani) se află pe locul 12 în Superliga, cu 13 puncte acumulate după primele 12 etape. Deși l-a dat afară pe Neil Lennon (53 de ani) după 6 etape, situația giuleștenilor nu s-a schimbat în mod semnificativ.

În acest context, Dan Șucu i-a „convocat” pe jucătorii și staff-ul Rapidului la o discuție care a avut loc la baza Coresi.

FOTO. Dan Șucu s-a întâlnit cu jucătorii și staff-ul Rapidului la Coresi


În urma acestei întâlniri, rapidiștii au postat un videoclip de două minute pe canalul oficial de YouTube. Dan Șucu este surprins în timp ce le face o prezentare jucătorilor. Pare mai mult o încercare disperată a acționarului majoritar de a-și motiva jucătorii înaintea unor dueluri-cheie.

Patronul giuleștenilor a fost surprins în timp ce gesticula cu mâna spre ecranul pe care erau proiectate cotele de pe Transfermarkt. Potrivit acestui site de specialitate, Rapid este a doua cea mai bine cotată echipă din Superliga, cu o valoare estimată la 30,5 milioane de euro.

Pe primul loc la acest capitol se află FCSB, cu 36,8 milioane de euro. Aaron Boupendza (28 de ani), cel mai nou transfer de la Rapid, este la doilea cel mai bine cotat jucător din Superliga, 4 milioane de euro, la egalitate cu Alexandru Mitriță (29 de ani).


VIDEO. Imagini de la întâlnirea dintre Șucu și jucătorii Rapidului

Pentru Rapid urmează două meciuri extrem de complicate. Trupa lui Marius Șumudică va primi vizita Farului și va juca în deplasare cu campioana FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.