Nationala

Unde va juca România cu Kosovo și Cipru, după dezastrul cu gazonul din Ghencea + cât costă biletele

Suporteri România/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă   —  joi, 17 octombrie 2024

România va juca împotriva Kosovo (15 noiembrie) și Cipru (18 noiembrie) pe Arena Națională, în ultimele două etape din Liga Națiunilor.

Prima partidă disputată „acasă” în această ediție, cu Lituania, scor 3-1, a avut loc pe stadionul Steaua, când gazonul din Ghencea s-a prezentat în condiții precare.

Pe 18 octombrie vor fi puse în vânzare biletele pentru cele două partide. Prețul pentru un bilet la peluză va fi de 35 de lei, iar la tribună 60 de lei. La VIP, prețul va începe de la 300 de lei.

Ultimele două partide ale României din Liga Națiunilor se vor juca de la 21:45. „Tricolorii” sunt pe primul loc în grupa 2 din Liga B, cu 12 puncte în 4 meciuri. Kosovarii sunt pe locul 2, cu 9 puncte.


România va juca pe Arena Națională cu Kosovo și Cipru

„Generația de Suflet se întoarce acasă după două victorii obținute în deplasare. «Tricolorii» vor evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo, iar pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru.

Ambele partide se vor disputa pe Arena Națională, de la ora 21:45. Biletele vor fi puse în vânzare online vineri, 18 octombrie, la prânz, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Tricolorii, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android). 

Prețul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei”, a transmis FRF pe site-ul oficial.


Copiii sub 14 ani pot primi bilet gratis

„Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete”, a mai transmis FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.