Liga 1

Impresarul anunță startul negocierilor pentru titularul de la FCSB » Poate pleca în iarnă: „Sunt discuții!”

După ce în presa engleză a apărut informația conform căreia Joyskim Dawa (28 de ani), fundașul central de la FCSB, este dorit în Premier League, impresarul Florin Vulturar a confirmat tratativele.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  joi, 17 octombrie 2024

După ce în presa engleză a apărut informația conform căreia Joyskim Dawa (28 de ani), fundașul central de la FCSB, este dorit în Premier League, impresarul Florin Vulturar a confirmat tratativele.

Jurnaliștii englezi scriau în urmă cu 4 zile că Leeds, Everton, Fulham, Leicester City și Burnley îl monitorizează cu atenție pe Joyskim Dawa.

„Jucătorul de 28 de ani, descris ca un fotbalist care a explodat târziu, a impresionat în Europa League în acest sezon, ajutându-și echipa să câștige primele două meciuri din grupă. Scouteri de la numeroase cluburi din Anglia și din Europa l-au urmărit pe fundașul central în victoria cu 1-0 cu PAOK”, au scris cei de la Daily Mirror.

Joyskim Dawa poate pleca în iarnă de la FCSB: „Sunt discuții”


Impresarul Florin Vulturar, care a lucrat de mai multe ori în ultimii ani cu FCSB, a confirmat faptul că există interes din Premier League pentru fundașul camerunez. Ba mai mult, acesta a spus că unul dintre cluburi a început deja negocierile cu FCSB. Spune că există șanse bune ca fotbalistul să fie protagonistul unui transfer spectaculos în iarnă.

Joyskim Dawa, fundașul de la FCSB

„Sunt ceva discuții, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League. Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de față sunt discuții pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător”, a spus Florin Vulturar, conform iamsport.ro.

Potrivit finanțatorului Gigi Becali, Joyskim Dawa are o clauză de reziliere în valoare de 4 milioane de euro.


E privit ca un fotbalist care a explodat târziu, acum are 28 de ani. Evoluțiile sale de «Omul Meciului» au stârnit o mare vâlvă, în special după ce a câștigat primele două meciuri din Europa League. Numeroase echipe au trimis scouteri și l-au urmărit. Leeds, cu accidentările pe care le are, va căuta să aducă întăriri în iarnă.

- Carlton Palmer, fost jucător în Premier League, despre Dawa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.