Liga 1

Latovlevici a lăudat un om de la Dinamo: „E foarte bun!”

Iasmin Latovlevici / Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica   —  joi, 17 octombrie 2024

Iasmin Latovlevici (38 de ani), fostul fundaș stânga de la FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Dinamo și l-a lăudat pe antrenorul „câinilor” Zeljko Kopic (47 de ani).

Duminică, 20 octombrie, se va disputa derby-ul dintre Dinamo și FCSB, pe Arena Națională. Meciul începe la 21:00 și va putea fi vizionat în format liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Iasmin Latovlevici, despre derby-ul Dinamo - FCSB

Iasmin Latovlevici este de părere că perioada grea prin care a trecut Dinamo o va motiva pentru acest meci.


„Aștept derby-ul, ca toată lumea. Eu cred că va fi incendiar, indiferent de ce se va întâmpla. Dinamo e normal să prindă glas.

Mă bucur pentru ei, chiar dacă am această rivalitate. Trebuie să prindă glas la asemenea meciuri, e și un meci psihologic. Perioada prin care au trecut, cu retrogradarea, cu rezultatele slabe din ultimii ani îi va motiva.

Au o echipă puternică, dar și un antrenor (n.r. Zeljko Kopic) care este foarte bun. Într-un derby, știe toată lumea ce atmosferă este", a declarat Iasmin Latovlevici, potrivit digisport.ro.

Latovlevici a jucat la FCSB în perioada 2010 - 2015 și a câștigat trei titluri de campion, două Cupe și o Supercupă.


Nu mai are echipa din iulie 2023 de la despărțirea de Petrolul Ploiești, însă nu și-a anunțat oficial retragerea din fotbal. În România, Latovlevici a mai jucat la CFR Cluj, Gloria Bistrița, Poli Timișoara și FC Argeș.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.