Liga 1

„V-ați gândit să renunțați la Rapid?” » Răspunsul imediat dat de Dan Șucu

Dan Șucu

Articol de Laura Șoica   —  joi, 17 octombrie 2024

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a dezvăluit dacă s-a gândit să se retragă de la echipă, din cauza rezultatelor mai puțin bune.

În urma parcursului nefericit din Superligă, unii suporteri de la Rapid au început să se întrebe dacă nu cumva patronul se gândește să se retragă de la club.

Șucu a dezvăluit că nu a avut nicio intenție să plece, deoarece a învățat că atunci când obosește trebuie doar să se odihnească puțin, nu să renunțe.

Dan Șucu nu s-a gândit să renunțe la Rapid


„V-ați gândit să renunțați la Rapid?”, l-a întrebat un suporter pe Dan Șucu, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de YouTube a Rapidului.

Răspunsul finanțatorului a venit direct, acesta a afirmat că niciun rapidist nu trebuie să se gândească la renunțare.

„Nu am avut intenția de a mă retrage. Le-am explicat colegilor că atunci când obosești, trebuie să înveți să te odihnești puțin, nu să renunți. Nu cred că vreun rapidist trebuie să se gândească la renunțare. Învață să te odihnești, nu să renunți!

Iubesc Rapidul, copiii mei iubesc Rapidul, iubesc tot ce se întâmplă în jurul Rapidului. Atât timp cât voi fi sănătos și voi fi un exemplu pentru cei mai tineri decât mine, voi fi aici. Dacă nu o să am puterea asta, o să mă retrag.


Am mai spus că Rapid va deveni o firmă publică. Dar și cu listare la bursă, sper ca familia să păstreze un pachet de acțiuni”, a răspuns Șucu.

Rapid are doar două victorii și șapte remize în acest sezon și se află pe locul 12 în Superligă, după primele 12 etape.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.