Liga 1

Dan Șucu distruge doi foști conducători ai Rapidului: „Nenorocirile create de ei ne-au costat 3 milioane de euro în doi ani”

Dan Șucu, principalul acționar al Rapidului

Articol de Adrian Duţă, Laura Șoica   —  joi, 17 octombrie 2024

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a atacat doi foști conducători ai echipei din Giulești, pe Dinu Gheorghe și Constantin Zotta.

Șucu a răspuns mai multor întrebări primite de la suporterii Rapidului într-un video pe contul de YouTube al clubului.

Patronul a fost întrebat dacă se sfătuiește cu persoane din afara clubului sau dacă ascultă opiniile celor care nu sunt la Rapid.

VIDEO. Dan Șucu: „Nenorocirile făcute de Dinu Gheorghe și Constantin Zotta ne-au costat peste 3 milioane de euro”


Șucu a declarat că el poate asculta sfaturi, dar doar de la oameni care au construit ceva. Pe lista neagră s-au aflat Constantin Zotta și Dinu Gheorghe.

Cei doi au fost conducători la Rapid atunci când George Copos era patron.

„M-am consultat cu Mircea Lucescu și chiar a fost o plăcere să discut cu dânsul. Îmi place să ascult oameni care au construit ceva, nu care au distrus. Găsesc în spațiul public oameni precum Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne învețe pe noi ce să facem și cum să rezolvăm orice problemă.


Nenorocirile create de dânșii ne-au costat peste 3 milioane de euro în ultimii doi ani. Nu se poate să mergem în această direcție. Trebuie să fim atenți cu cine ne consultăm. Ne consultăm cu un om care a construit sau cu unul care a distrus?

Și mai sunt și alții care au distrus tot pe ce au pus mâna. Au furat, au delapidat, au ajuns la pușcărie, iar acum vin să ne învețe. E fără sens”, a declarat Dan Șucu.

Patronul de la Rapid se referă la datoriile către foștii jucători ai clubului, care și-au cerut banii în instanță și au avut câștig de cauză. Așadar, Șucu a plătit datoriile fostei societăți, unde au lucrat Dinu Gheorghe și Zotta.

Zotta a fost președinte la Rapid din 2001 până în 2008, iar din 2011 până în 2012 a fost manager.

Dinu Gheorghe a fost în 4 mandate diferite la Rapid. A lucrat ca manager general în 1997-2006, 2010-2011, 2016 și ca președinte în 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.