Tenis

Monica Niculescu, direct în finală la dublu la Osaka, după ce a jucat un singur meci la acest turneu

Monica Niculescu și Cristina Bucsa / Foto: Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Monica Niculescu (37 de ani) și partenera ei la dublu de la turneul de la Osaka, Cristina Bucsa (26 de ani), s-au calificat direct în finală, fără să mai joace în sferturi și în semifinale.

Cele două jucătoare au beneficiat, pe rând, de abandonurile perechilor Marie Bouzkova / Camila Osorio și Gabriela Dabrowski / Erin Routliffe.

Monica Niculescu, direct în finală la dublu la Osaka, după ce a jucat un singur meci la acest turneu

Monica Niculescu și Cristina Bucsa au jucat un singur meci până acum la proba de dublu a turneului de la Osaka, în primul tur, unde au trecut de perechea Timea Babos / Harriet Dart, scor 6-4, 6-4.


În sferturile de finală, Monica Niculescu și Cristina Bucsa urmau să întâlnească perechea formată dintre Marie Bouzkova și Camila Osorio, dar cele două au abandonat. Același lucru s-a întâmplat și în semifinale, când Monica Niculescu și Cristina Bucsa au beneficiat de abandonul Gabrielei Dabrowski și Erin Routliffe.

Finala va avea loc mâine de la ora 6, iar adversarele vor fi Ena Shibahara și Laura Siegemund.

Monica Niculescu a câștigat în urmă cu aproape 2 săptămâni turneul la dublu de la Hong Kong

Monica Niculescu va juca a doua finală la proba de dublu în mai puțin de 2 săptămâni, după ce pe 6 octombrie s-a impus alături de conaționala Gabriela Ruse în fața niponelor Nao Hibino și Makoto Ninomiya, scor 6-3, 5-7, 10-5.


A fost un meci de o oră și 54 de minute în fața japonezelor Nao Hibino (29 de ani, 3 titluri WTA de dublu în palmares) și Makoto Ninomiya (30 de ani, 6 trofee de dublu), pe care și l-au adjudecat cu 6-3, 5-7, 10-5. Și în semifinale, contra favoritelor principale, au ajuns la tie-break-ul de meci româncele, având însă ultimul cuvânt.

Monica Niculescu nu a jucat niciun meci la simplu în acest an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.