Liga 1

Rareș Ilie, răspuns hilar pentru Mihai Stoica după ce acesta i-a reproșat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politețe. Asta a fost intenția mea”

Articol de Alexandru Stanciu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Rareș Ilie (21 de ani), fostul jucător al Rapidului, a fost criticat de Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, pentru gestul făcut la meciul naționalei U21, câștigat de „tricolori” cu scorul de 3-1 în fața reprezentativei Elveției. Rareș Ilie i-a răspuns acum lui Mihai Stoica, după atacurile oficialului de la FCSB.

În minutul 76 al meciului, Rareș Ilie a fost înlocuit de Marius Corbu, iar fostul jucător de la Rapid a fost chemat de suporterii prezenți pe Giulești pentru a scanda trivialități împotriva Stelei. Rareș Ilie s-a conformat, motiv pentru care Mihai Stoica l-a atacat pe fostul fotbalist al Rapidului.

În urma victoriei cu Elveția, România a obținut a patra calificare consecutivă la Campionatul European U21.

Rareș Ilie, răspuns ironic pentru Mihai Stoica: „A fost un gest de politețe”


Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club.

Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenția mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter” a fost mesajul postat de Rareș Ilie pe contul său de Facebook.

Rareș Ilie, taxat de Mihai Stoica pentru că a înjurat Steaua: „Nu știe nimeni unde este”

„Ce a făcut Rareş Ilie... Dacă nu făcea gestul ăla, îl huiduiau pe el. Nu se face aşa, pentru că lângă tine e prietenul tău şi colegul tău de echipă cu care te-ai calificat împreună (n.r. Tavi Popescu). El joacă doar la echipa naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este.


Apare la Nice, dar la Nice apare că se antrenează, probabil, cu prima echipă, că noi nu ştim treaba asta”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport, în urmă cu două zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.