Campionate

Postecoglou e furios pe Drăgușin & comp.: „Explodez! Asta va fi terapia mea”

Radu Drăgușin, alături de managerul Ange Postecoglou, înainte de a debuta la Tottenham pe Old Trafford Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Tottenham a pierdut ultimul meci din campionat, 2-3 cu Brighton, deși a condus la pauză cu 2-0.

Radu Drăgușin nu s-a bucurat de-o primire cordială la Tottenham, după întorcerea de la echipa națională. Managerul Ange Postecoglou este încă furios pe el și pe coechipierii săi după eșecul suferit în fața lui Brighton, 2-3, deși la pauză Spurs au condus cu 2-1, și i-a amenințat public!

Ange Postecoglou: „Am adunat multă frustrare”

Intervievat de „Optus Sport”, tehnicianul australian a spus că „nu știi niciodată dacă pauza asta rezervată echipelor naționale este bună sau rea pentru cluburi. Poate că pentru jucători a fost bună. Dar mie nu-mi place când pică după o înfrângere ca aceea de la Brighton.


Am adunat în mine atâta frustrare că am să explodez. Abia îi aștept să revină de la loturi. Asta va fi terapia mea!”. Postecoglou declarase și după meci că nu l-a deranjat atât eșecul cât maniera de care au jucat oamenii săi, mai ales în repriza secundă.

„Nu a fost un joc bun. Prima repriză a fost fantastică, dar nu mi-a plăcut felul în care am evoluat în repriza a doua. Nu m-a deranjat atât de tare înfrângerea, ci felul în care am fost învinși”, declarase el la vremea respectivă.

Radu Drăgușin a bifat doar 4 apariții în 2024 - 2025 la Tottenham

Radu Drăgușin a fost rezervă în acel meci și rămâne de văzut dacă sâmbătă, în derby-ul cu Weest Ham, Postecoglou va pedepsi pe vreunul dintre titularii din centrul defensivei, Cristian Romero sau Micky van de Ven, pentru a-i acorda o nouă șansă.


Apărătorul român n-a bifat decât patru apariții în acest sezon, la Tottenham. Două în Premier League, una în Cupa Ligii Angliei și una în Europa League, contra lui Qarabag. Partidă în debutul căreia a văzut cartonașul roșu (7), umarea unui fault în situație de ultim apărător, și a fost eliminat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.