Liga 1

Ce riscă Rareș Ilie după ce a înjurat Steaua la meciul naționalei de tineret: „Eu am fost avertizat de FRF că voi fi suspendat”

Rareș Ilie a înjurat-o pe rivala Steaua Foto: Ionuț Iordache

Articol de Alexandru Stanciu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a comentat gestul lui Rareș Ilie de la meciul naționalei României U21 cu Elveția, câștigat de „tricolori” cu scorul de 3-1. Schimbat în minutul 76, fostul jucător al Rapidului a fost chemat de suporterii prezenți pe Giulești pentru a scanda trivialități împotriva Stelei, iar Rareș Ilie s-a conformat și le-a făcut pe plac suporterilor.

Cu acest gest, Rareș Ilie l-a deranjat pe Mihai Stoica, oficial al celor de la FCSB, care l-a criticat dur pe fostul fotbalist al Rapidului.

Marius Șumudică a comentat gestul lui Rareș Ilie, care a înjurat Steaua la meciul cu Elveția U21: „Am fost avertizat de FRF că voi fi suspendat”

„Fiecare face ce simte, nu pot eu să-i dau vreun sfat. E un jucător profesionist, a ajuns la un nivel. A ajuns la Nice, a jucat și în Elveția, să fii în prima ligă din Franța... nu cred că trebuie să îi spun eu ce să facă.


Eu în ultimul timp am reușit cât am putut să mă cenzurez la astfel de scandări. Îmi salut suporterii, am plecat dintre ei, am trăit clipe frumoase. Trebuie să-i mulțumesc și pe ei, dar nici să sar calul. Eu chiar am fost avertizat de FRF să nu am astfel de ieșiri, fiindcă voi fi suspendat”, a declarat Marius Șumudică, potrivit fanatik.

Rareș Ilie a explicat motivul pentru care a înjurat Steaua: „A fost un gest de politețe”

Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club.

Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenția mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter” a fost mesajul postat de Rareș Ilie pe contul său de Facebook.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.