Campionate

Situație șocantă în viața fostului jucător al lui Real Madrid » Și-a tatuat numele copilului, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl

Articol de Andra Mocanu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Fostul jucător al lui Real Madrid, Vinicius Tobias (20 de ani), și-a tatuat numele copilului pe braț, dar a aflat ulterior că nu el este tatăl biologic. Ingrid Lima, fosta soție a brazilianului, a născut-o pe Maite în urmă cu câteva zile, pe 8 octombrie.

Pentru a onora nașterea fetiței, fotbalistul și-a tatuat pe braț mesajul „Maite, te iubesc”, dar fosta sa soție a clarificat recent faptul că nu Vinicius Tobias este tatăl biologic al fetiței.

Situație șocantă în viața fostului jucător al lui Real Madrid » Și-a tatuat numele copilului, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl


Ingrid Lima, fosta parteneră a lui Vinicius Tobias, a dezvăluit recent că nu fostul fotbalist al lui Real Madrid este tatăl biologic al fetiței.

„Vreau să anunț ceva ce devine foarte enervant și, din păcate, trebuie să fac totul public și să explic. Eu și Vinicius am fost despărțiți o perioadă. În acel timp, am fost într-o relație cu altcineva, exact cum a fost și el.

Amândoi ne-am refăcut viețile. Între timp, Matie a venit pe lume. Am decis să facem un test de paternitate și am descoperit faptul că nu este fiica lui Vinicius”, a transmis Ingrid Lima printr-o postare pe Instagram. Fotbalistul nu a comentat încă situația.

Vinicius Tobias și Eden Hazard / Foto: Imago Images

Vinicius Tobias joacă acum la Șahtior Donetsk

Vinicius Tobias și-a început cariera în Brazilia, țara natală, la Internacional. În 2022, Șahtior Donetsk plătea 6 milioane de euro în schimbul fundașului dreapta, dar l-a cedat sub formă de împrumut la Real Madrid, unde a evoluat timp de 3 sezoane la echipa a doua a madrilenilor.

În această vară, Vinicius Tobias s-a întors la Șahtior, pentru care a bifat 5 apariții în acest sezon, 4 în campionatul Ucrainei și 1 în Liga Campionilor, unde a jucat 50 de minute în remiza albă cu Bologna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.