Liga 1

Omrani, la un pas de a reveni în circuit. Săndoi a anunțat când se va baza din nou pe fostul atacant al FCSB

Omrani , când juca în Polonia. Foto: Imago Images

Articol de Ovidiu Minea   —  vineri, 18 octombrie 2024

Politehnica Iași se va confrunta luni cu Unirea Slobozia, în etapa a XIII-a a Superligii. În ciuda faptului că oaspeții ocupă un loc de baraj, aceștia au fost lăudați de antrenorul ieșenilor, Emil Săndoi, într-o conferință de presă.

„Toate meciurile sunt importante. Orice punct, orice gol marcat sau primit are o importanță deosebită în acest campionat, care e mult mai echilibrat decât celelalte. Întâlnim un adversar care chiar dacă nu a avut rezultate nemaipomenite în ultima perioadă s-a descurcat bine.

La înfrângerile cu Dinamo sau Rapid se putea termina foarte bine cu orice alt rezultat, au fost jocuri cât se poate de echilibrate, la fel, ultima partidă, cu U Cluj, a fost pe muchie de cuțit.

E o echipă incomodă în deplasare, unde au două victorii și un egal din șase partide. Au câțiva jucători cu experiență, un antrenor cu continuitate, care-și cunoaște foarte bine jucătorii, au și omogenitate”, a spus Săndoi.


Nicio absență la Poli

Tehnicianul s-a arătat însă încrezător că echipa sa va putea trece de Unirea: „Jucăm acasă, avem suportul spectatorilor, care sper să fie într-un număr cât mai mare și să suțină necondiționat echipa. Ne dorim un rezultat pozitiv.

Sunt convins că nu va fi un meci ușor, dar trebuie să demonstrăm că suntem o echipă disciplinată, care știe ce vrea, realistă. Sunt bucuros că accidentările ne-au ocolit, suntem tot lotul. Marchioni a ajuns la capacitatea optimă, este un jucător inteligent de care avem nevoie”.

Omrani, la un pas de a reveni în circuit


Șeful băncii tehnice ieșene a anunțat că în curând Billel Omrani va reveni pe teren într-un meci oficial. Ajuns încă din august în Copou, fostul atacant al CFR și FCSB nu a fost încă legitimat de ieșeni. Aceștia îl vor putea folosi doar în Cupa României după ce îl vor înregimenta, deoarece lista A pentru campionat este completă.

„Nu am absolut nimic ce să reproșez jucătorilor pentru cum s-au pregătit în această perioadă de pauză. Am văzut în fiecare antrenament implicare, preocupare, ingrediente care contează foarte mult. Trebuie să luăm o decizie cu Omrani, să clarificăm această situație. Probabil, la meciul de Cupă va fi apt de joc” a punctat Emil Săndoi.

Primul meci din grupele Cupei pentru Poli va avea loc pe 29 octombrie, în Copou, cu UTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.