Handbal

Nu se dezminte! Revelația din „Liga Florilor” a câștigat și astăzi » E pe locul 2, după CSM București

FOTO: Facebook @FRH

Articol de David Marinescu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Corona Brașov a învins-o pe Măgura Cisnădie, scor 34-25, în runda cu numărul 7 din „Liga Florilor”. Elevele lui Bogdan Burcea confirmă startul de sezon peste așteptări.

Corona este „Pasărea Phoenix” din handbalul feminin românesc. Retrogradată în 2019 din cauza unui scandal de dopaj, formația din Brașov a luat-o de la capăt. A revenit pe prima scenă în 2023, a încheiat sezonul trecut pe locul 8, iar acum surprinde pe toată lumea.

Corona Brașov, parcurs de senzație în „Liga Florilor”

Elevele lui Bogdan Burcea au pierdut primul meci, 24-26 la Baia Mare. De atunci sunt imbatabile. Au câștigat tot, 6 victorii, inclusiv în fața unor formații cu pretenții, precum SCM Râmnicu Vâlcea și Dunărea Brăila.


Astăzi, brașovencele s-au distrat cu Măgura Cisnădie. Au fost conduse cu 6-2, apoi au turat motoarele. A fost 17-12 la pauză, 34-25 la final. Golaverajul este cel care o ajută pe Corona să ocupe provizoriu poziția secundă în „Liga Florilor”. E la egalitate de puncte cu Minaur Baia Mare și Gloria Bistrița, depășită doar de CSM București.

Runda viitoare, pe 2 noiembrie, după pauza provocată de acțiunea echipei naționale, Corona se deplasează la Târgu Jiu, într-un nou meci în care pornește cu prima șansă.

Rezultatele etapei cu numărul 7 din „Liga Florilor”:

  • CSM București - Rapid 29-24
  • CSM Iași - CSM Slatina 24-29
  • SCM Râmnicu Vâlcea - Gloria Bistrița 28-32
  • SCM Craiova - HC Zalău 27-23
  • Minaur Baia Mare - SCM Gloria Buzău 29-23
  • Corona Brașov - Măgura Cisnădie 34-25
  • Dunărea Brăila - CSM Târgu Jiu 29-21

Clasamentul actualizat din „Liga Florilor”:

FOTO: Flashscore.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.